U mnie dalej z internetem na "bakier" stąd te przemilczane dni.
Bernadetko. Jest lepiej jak było. Nowa firma bardziej się stara ale to wkurzające, bo jak jest chwila czasu to nie mam połączenia.
Szafirki jak zakończa wegetację to Ci podeślę. U mnie są w każdym zakątku ogrodu i stają się uciążliwe.
Teresko Dziękuję. Jutro postaram się napisać o sprawie niedokończonej, bo muszę najpierw zrobić zdjęcie.
Aniu. Cieszę się, że tulipany ode mnie zdobią Twój ogród i oby jak najdłużej
Tadziu Swoje już poznaczyłem, bo też mam pomieszane. Szczególnie te żółte zawsze jakoś mi się pomieszają
Elu. Drugi dzień z 30 stopniową temperaturą. Przeżyłem trochę lat ale takich temperatur o tej porze roku nigdy nie było. Ziemia już poważnie wyschła. Wstaję rano ok. 4 i podlewam ile się da ale to namiastko tego co potrzeba.
Tulipanami moimi jak jesteś zainteresowana to mogę się podzielić. Nigdy ich nie zaprawiam i z roku na rok są takie same.
Iwonko. Przepędź nornice z działki - to ich dzieło. Potrafią zniszczyć nawet już kwitnące
Ido. Też nornice dokarmiasz. Musisz coś z nimi zrobić bo jak rozpanoszą się za bardzo to nie dasz sobie z nimi rady. Na lipiec coś przygotuję z cebulek.
Helenko. Dziękuję za zainteresowanie moim ogrodem i zapraszam na przyszłość
.....ziemię mam pierwszej klasy dlatego tak wszystko rośnie.