Ogródek Gosi cz. 7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Gosi cz. 7

Post »

Gosiu, no niestety się nie zobaczymy, nie wyrobię się w żaden sposób. :oops: A za buczkiem ma mi się rozejrzeć Aguniada jak jej się zmieści do autka. Kochana dziewczyna, prawda! Jak nie, to pojadę specjalnie po niego w innym terminie. Taki mniejszy jest u Sz. w cenie 40 zł +vat. Idealny, zobaczymy. Bawcie się dobrze i koniecznie róbcie zdjęcia. ;:177
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ogromnie mi się podobają okrągłe pąki tulipanów :D Nie mam żadnej chyba takiej odmiany.
Zazdroszczę spotkania, na pewno spędzicie miło czas. Ja też, w ogrodzie, ale to nie to samo :wink: Pogoda na pewno wspaniała i u Ciebie :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gosiu, piękne tulipanki ;:138
Czeresnia kwitnie zjawiskowo, pewnie ma przepyszne owoce ;:108 fajowo, ze widzimy się na zjezdzie juz za 3 tygodnie :heja
Pozdrowionka :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Jolu, powiem Ci, że miałaś niesamowitego farta. Musisz musisz bardzo podziekować Adze. Załatwiła Ci ekstra buczka.
Bardzo żałuję, że nie byłaś.
Zdjęcia zrobiłam :D

Ewa, spotkania sa ekstra. Naprawde czuję się na nich jak na rodzinnych imprezach. Już nie mogę się doczekać Sulejowa. Teraz znowu musiałam wczesniej wyjechac.

Kasiu, ja również ciesze się, że spotkamy się na zjeździe. Naprawdę czekam na to bardzo.
Czereśnia jest pyszna. No i wygląda wiosna pieknie.

A oto zdjęcia ze spotkania i ze szkółki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Fajna z Was grupa :D Zdjęcia z ogrodu również mi się podobają :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Och fajna ekipa, żałuję tym bardziej :oops:
Wiem, buczek robi karierę choc go jeszcze nie widziałam.
Agunia jest aniołem urodzonym pod szczęśliwą gwiazdą.
:tan
Lecę do ogródka ;:3 Miłego dnia
Awatar użytkownika
dwostr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2008, o 15:38

Post »

Gosiu ,było mi ogromnie miło poznać Cię osobiście ;:196 Potwierdzam,spotkanie przesympatyczne tylko czemu ten czas tak szybko leci. :?:
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42

Post »

Margo2 pisze:..No i jednak mój iglaczek okazał się Pushem. A już się bałam, że to jakaś podróbka
Gosia a masz jego zdjęcie z większej odległości
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Witaj Gosiaczku.Piękne kępy tulipanów a wszystkie przecudnej urody.Ewa kocha strzępiaste,a ja każde,tym bardziej ,że one potem już nie mają tych obrzeży postrzępionych .
Zdjęcia ze spotkania superowe tylko szkoda,że nie napisałaś kto jest kto.Poznaję Wandę a Ty?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Gosiu jestem pełna podziwu, ze nie zmarzły im narcyzy i hiacynty to tylko 45 kilometrów ode mnie, a taka różnica. ;:oj Ja jednak nie mogłam być, bo założyłam sobie szlaban finansowy i żeby serce nie bolało... ;:173
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu świetne fotki ze spotkania, jestem pewna, ze było cudownie jak zawsze :D Ależ kępy hiacyntów ;:oj
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

He he, widzę że krótka historia pewnego buczka już jest popularna na forum :) Fakt jest taki, że mam szczęście w tego rodzaju sytuacjach, chociaż to nie było do końca działanie z premedytacją ;))
Gosiu, super dziewczyna z Ciebie - wiem po naszych krótkich w sumie rozmowach, że mogłabym noce z Tobą przegadać... do następnego razu, a tymczasem dzięki za wczoraj :)
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Gosiu,fajnie było spotkać się po roku.Czy możesz mi powiedzieć kto był na spotkaniu po kolei,bo opróczc ciebie,Wandzi i Agusi nie znam nikogi.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

No pięknie, Gosia też była na spotkaniu i szkółkiengu, czyli miło spędziła czas w miłym gronie. ;:4
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Z góry przepraszam za brak czasu i że nie mam kiedy odwiedzić Waszych ogródków. Jakoś ostatnio się nie wyrabiam. Pogoda wspaniała sprzyja spotkaniom, a mam ich bardzo dużo. No i w końcu nadrabiam zaległości w ogródku, a to, że pracuję między świętami nie ułatwia mi sprawy. Postaram sie w najbliższym czasie nadrobić zaległości

Ewa, naprawdę fajne osoby są na forum. :D
Zdjęcia niestety zrobiłam na chybcika, bo pedziłam na spotkanie. Za późno wzięłam się za podliczanie swoich zakupów i nie zdążyłam na wspólne zwiedzanie ogrodu. :roll:

Jola, żałuj. :wink:
Następnym razem mam nadzieję, że Ciebie nie zabraknie. Planujemy spotkanie w czerwcu w Powsinie.

Danusiu, mnie było także bardzo miło poznac Ciebie. Może kiedys odwiedzisz mnie? Może też z Alą, która narzeka na mnie, a sama do mnie przyjechac jakoś nie chce.
Na takich spotkaniach czas za szybko leci. ja jakoś ostatnio w ogóle nie mam czasu. Może on się kurczy?

Zbyszku, zaraz sprawdzę :D
Mam tylko to zdjęcie. Może jutro zrobię, ale kolorek już zaczyna znikać.
Obrazek
Tylko pamiętaj, ze on jest zmasakrowany przez mojego psa.

Aniu, ja też kocham wszystkie tulipany. To są tak naprawdę pierwsze większe kwiaty w ogrodzie. Nie może ich zabraknąc.

Już się poprawiam
Obrazek

Od góry po prawej m. Malgochy razem z nią :D , Dalej Aguniada z m., Wandzia, Iza Tamaryszek i Agatka Francesca. Na końcu m. Wandzi

Obrazek

A tutaj od góry Kasik, Bożenka Babopielka, Ala Georginia i Danusia Drwost.

Aniu, bardzo żałuję, że nie byłaś. Ja też mam szlaban, ale jakoś wytrzymałam. Kupiłam tylko te roślinki, które bardzo chciałam i naprawdę wydałam niedużo.
Może oni tutaj mają inny mikroklimat ze względu na stawy? Podobno nad woda zawsze cieplej.

Aga, jak zwykle spotkanie było cudowne. Nie byłam na takim, gdzie było by mi źle. Tutaj spotykają się ludzie, którzy najlepiej się rozumieją.

Aguś, wiem, że to było niezamierzone, ale miałaś po prostu farta. :D
Po prostu trzeba się tylko cieszyć i wykorzystywać
Najbardziej cieszy się Jola :D
Ja też uważam, że było by całkiem sympatycznie tak całą noc spędzić na rozmowach. Nie tylko ogródkowych zapewne :wink:
Mam nadzieję, że następny raz nastąpi wkrótce.

Gosiu, mnie też było bardzo miło. Na pewno spotkamy się u Bożenki, bo zamierzam wpaść do niej w sierpniu na hortensje.
Już opisałam zdjęcia.

Maju, czas spędziłam przesympatycznie, ale niestety za krótko. Cieszę się, że będę mogła spotkać tyle osób w Sulejowie i pogadać dużo dłużej niż teraz.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”