Wiejski eksperyment Pat
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wiejski eksperyment Pat
Witaj Pat, Tobie to nikt do rozumu nie może przemówić, że kopanie grządek to niedobry pomysł w Twoim stanie?! KObieto nikt Ci nie powie dokładnie którego dnia i o której godzinie urodzisz. Tak się nie da. Choć Ty na cesarkę, więc to jakoś da się zaplanować. Oni jednak do końca będą chceili, żebyś naturalnie rodziła, pogadaj na boku z położną lub lekarzem. Bo mogą wyjść jaja...
Takich tui nietui to ja nie chcę. mam tego pod dostatkiem i omijam lub tępię jak wchodza mi w drogę. Wg.mnie chwast do potęgi. Nie daj Boże przetrzeć oczy ręką ubrudzoną soczkiem tej roślinki. Uważaj na córeczkę.
Mój Patryk od małego śpi w swoim pokoju, był czas, że spał ze mną (M kierowca, więc w domu jak gość), ale Patryk sam zdecydowął, ze on w swoim pokoju chce spać. Teraz po kąpieli bajki w sypialni ( w salonie telewizora nie mam), a potem wynoszę gościa do niego lub sam idzie spać do swojego pokoju. Ot taki synek mi się udał.
Trzymam kciuki za Ciebie. Dzielna jesteś.
Takich tui nietui to ja nie chcę. mam tego pod dostatkiem i omijam lub tępię jak wchodza mi w drogę. Wg.mnie chwast do potęgi. Nie daj Boże przetrzeć oczy ręką ubrudzoną soczkiem tej roślinki. Uważaj na córeczkę.
Mój Patryk od małego śpi w swoim pokoju, był czas, że spał ze mną (M kierowca, więc w domu jak gość), ale Patryk sam zdecydowął, ze on w swoim pokoju chce spać. Teraz po kąpieli bajki w sypialni ( w salonie telewizora nie mam), a potem wynoszę gościa do niego lub sam idzie spać do swojego pokoju. Ot taki synek mi się udał.
Trzymam kciuki za Ciebie. Dzielna jesteś.
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Spokojnie, z grzadkami żartowałam oczywiście - nie skopałam zadnej w tym ogrodzie, tyle co parę sadzonek wsadziłam na gotowe
Aczkolwiek dziś być może rzeczywiście się skuszę, bo już bez różnicy... w końcu udało mi się zmusić lekarza do wysłuchania mnie i porządnego zbadania i potwierdził moją diagnozę zatrucia ciążowego (Stokrotko - zbadaj te swoje puchnięcia!!), więc jutro idę do szpitala na obserwację, a prawdopodobnie i poród, bo mała nie rośnie, za to ja i owszem jak gęś tuczona na foi gras
Proszę więc o kciuki - mam telefon do Basi-Barbarelli, więc będę info przekazywać, ale to może potrwać i parę tygodni, zależnie od stanu Sary i mojego, zatem pewnie wrócę do Was już w porze kwitnięcia bzów

Proszę więc o kciuki - mam telefon do Basi-Barbarelli, więc będę info przekazywać, ale to może potrwać i parę tygodni, zależnie od stanu Sary i mojego, zatem pewnie wrócę do Was już w porze kwitnięcia bzów

- Sosenki4
Jejku, to trzymaj się kochana. Czekamy na wieści o Tobie i Sarze.
- aleksandra2323
- 500p
- Od: 28 cze 2008, o 00:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- stokrotka-77
- 200p
- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Kontakt:
Pati jestem z Tobą całym sercem, wszystko będzie dobrze, odpoczywaj sobie spokojnie. Ja mam wizytę w piątek, nie omieszkam zapytać. Trzymaj się dzielnie kobieto i wracajcie szybciutko do domu. Będę codziennie o Was pamiętać. 

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Patysiu, trzymaj się, bądź dzielna, ach co ja chrzanię - Ty JESTEŚ dzielna! Całuski 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Pati ja też o tym samym myślałam , ale dobrze że już Cię wezmą pod swoje skrzydła. Trzymajcie się dziewczyny będziemy czytać news'y i do miłego. Ponudzisz się trochę więc nabijaj akumulatory!

- mada83
- 200p
- Od: 3 lut 2012, o 14:33
I ja życzę powodzenia i spokoju.
Wypoczywaj i wracajcie do nas
Ściskam
Wypoczywaj i wracajcie do nas

Ściskam

Pozdrawiam Magda
Mój ogród - moja pasja - zakątek pod lasem
Mój ogród - moja pasja - zakątek pod lasem
- anabanana
- 1000p
- Od: 5 lut 2012, o 12:38
Trzymam i ja kciuki z całych sił!! Leż spokojnie
i bądź grzeczna!
Do zobaczenia już wkrótce!!

Do zobaczenia już wkrótce!!

Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
- Sosenki4
Czy nasz kurier ma jakieś wieści? Ja wczoraj napisałam sms do Pat, ale nie odpisała. Dzwoniłam, ale nie odbierała. mam nadzieję, że wszystko u niej ok.
- Sosenki4
to jednak nie zatrucie ciążowe a zmęczenie materiału jak napisała mi w mailu Pat. Więc z lekką ulgą piszę te wieści na wątku.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
W takim razie chyba dobrze, że ją zapuszkowali w tym szpitalu, przynajmniej się nie będzie przeciążać. Przydałby się tam dziewczynie laptop z netem...
- Sosenki4
chyba coś takiego ma, bo przecież maila mi napisała. Ona chce choć na przepustkę się wyrwać ze szpitala, bo tam wariuje.
Kazałam jej spokojnie lezeć na tyłku do góry brzuchem i sie nie wygłupiać, bo dziecko i tak juz nie rośnie, więc niech już wyciągają Sarę, żeby znów jakiejś innej niespodzianki nie było.
Może posłucha, choć wiesz jaka to uparciuszka.
Kazałam jej spokojnie lezeć na tyłku do góry brzuchem i sie nie wygłupiać, bo dziecko i tak juz nie rośnie, więc niech już wyciągają Sarę, żeby znów jakiejś innej niespodzianki nie było.
Może posłucha, choć wiesz jaka to uparciuszka.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marzenko pozdrów ją ode mnie - tak niech tam siedzi spokojnie i odpoczywa. Bardzo dobrze, że nie ma zatrucia!