ewentualnie mogę im zaśpiewać
 Dobrze, że wyszło słoneczko, humor i samopoczucie o wiele lepsze, szkoda, że muszę jeszcze w pracy posiedzieć... ale za to jak wrócę, ech będzie się działo!

jest bardzo urokliwy, no i będziesz miała tyczki:)
 jest bardzo urokliwy, no i będziesz miała tyczki:)

oczywiście wcześniej szarpiąc się z najprawdziwszym gnojem, uuuuu finezja zapachu
 oczywiście wcześniej szarpiąc się z najprawdziwszym gnojem, uuuuu finezja zapachu   Do tego przeryłam rabatkę z bylinami (bagatela prawie 120 m2) - w poniedziałek muszę poprzesadzać jeszcze co nieco, bo wczoraj już nie zdążyłam. Dzisiaj ledwo trzymam kubek z kawą, ale to nic, minie
  Do tego przeryłam rabatkę z bylinami (bagatela prawie 120 m2) - w poniedziałek muszę poprzesadzać jeszcze co nieco, bo wczoraj już nie zdążyłam. Dzisiaj ledwo trzymam kubek z kawą, ale to nic, minie  
  i widać, że ruszyły z miejsca. Słoneczko pomogło, a może moje tańce nad nimi? Fotki z dokonań wkleję po niedzieli, bo zapomniałam aparat w pracy! tak się w piątek spieszyłam do ogródkowej roboty!
  i widać, że ruszyły z miejsca. Słoneczko pomogło, a może moje tańce nad nimi? Fotki z dokonań wkleję po niedzieli, bo zapomniałam aparat w pracy! tak się w piątek spieszyłam do ogródkowej roboty!

Z niecierpliwością czekam na fotki
 Z niecierpliwością czekam na fotki   

niedzieli
 niedzieli  

Tylko trochę podkosiłam trawę bo w niektórych miejscach aż sie oto prosiła.
 Tylko trochę podkosiłam trawę bo w niektórych miejscach aż sie oto prosiła.

a i to nie do końca, bo patrzę i snuję plany co dalej. W majowy "weekend" planuję rozrobić cement i iść w Twoje ślady, zobaczymy co z tego wyniknie. Mam całkiem sporo doniczek, ale takich plastikowych w kolorze terakoty, niestety pod wpływem warunków atmosferycznych już się sfatygowały, więc pora na ich nową odsłonę
  a i to nie do końca, bo patrzę i snuję plany co dalej. W majowy "weekend" planuję rozrobić cement i iść w Twoje ślady, zobaczymy co z tego wyniknie. Mam całkiem sporo doniczek, ale takich plastikowych w kolorze terakoty, niestety pod wpływem warunków atmosferycznych już się sfatygowały, więc pora na ich nową odsłonę  już się cieszę
 już się cieszę