Ogród Ewy - początki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Ewy - początki

Post »

Miejscowi najczęściej już mają swoje znajdy :wink: Nie chcę publicznie mówić, co myślę o ludziach, którzy wyrzucają swoje zwierzęta :evil: U nas też się takie pojawiają :(
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewuniu to jest chore.Ludziom podobają się malutkie milutkie ,a jak urośnie -do bloków nie pasuje i trzeba się go pozbyć.Ja już słyszałam ,że nawet w lesie do drzewa przywiazują :evil: :evil:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Sąsiedzi przygarniają takie zwierzęta, czasem błąkające się po drodze :evil: Byłych właścicieli chętnie przywiązałabym do drzewa w lesie :evil:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ewciu śliczny widać w nim kawałek huskyego. Może za dziewczyną tu przyszedł. Tak i wywożą i wyrzucają i to najgorsze przywiązują do drzewa w lesie. Mam kolegę leśniczego mieszka tuż przy lesie koło Krynicy to jak coś za długo szczeka chodzi i szuka bo wie że jakiś sk.... przywiązał psa do drzewa żeby za nim nie biegł! To nie jest jedyny przejaw braku odpowiedzialności u ludzi
pipio
1000p
1000p

Post »

Ewuniu dostałam wczoraj migdałka.Słyszałam,że trudno się przyjmuje.Czy ma jakieś specjalne wymagania?Rósł na opuszczonej posesji . Pan ,który tam sprzątał wykopał i mi podarował ;:138

-- 21 kwi 2012, o 07:22 --

Marysiu to jest ONA -szukam matki chrzesnej :;230 :;230
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Ewa pamietam jak przyjeżdzałam na wies do babci ...psy sasiadów zawsze były koło mnie , a babcia się dziwiła....a mama mówiła ,ze podobno ty tak mało jesz.... :;230 :;230 :;230
Mnie rozbroił ostatnio ten reportaz o psie mieszkajacym przy drodzę w Uwadze...w koncu musieli go siatka złapac , bo tak miał dosc ludzi ,że za Chiny nie podszedł....eh
pipio
1000p
1000p

Post »

Dorotka też psiora ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Natura psa huskyego jest jaka jest jeden mi wystarczy. Drugiej woliery nie wybuduję, a wrogów na wsi wiesz że raczej lepiej sobie nie robić. Lola zagryzła dużo kur ok. 18 i parę kotów więc to jest pies specjalnej troski
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Miam na koncie kilka znajdek , kociastych głównie , znajdki psie rozlokowałam....u mnie nie ma miejsca już ,4 kociaste i 3 psiaste :uszy
pipio
1000p
1000p

Post »

Marysiu słyszałam ,że psy pozagryzały 15 kur,ale nie przypuszczałam,że to może być ona :evil: Ja kur nie mam :D Z kotami się poznaje,ale one się jej nie boją bardziej ona ich.Podwija ogon i ucieka jak postawią futro :;230 :;230

Dorotko toż to u Ciebie "Ochronka" ;:224
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Ech, zeby do mnie się takie cudo przyplatało! Na razie nie wzięliśmy psa, bo liczę ze może ktoś ma w okolicy do oddania jakiegoś, ale tu same małe kundelki, a ja dużego chcę....zresztą najpierw trzeba ustalić, które z obecnie 6 kotów dalej dokarmiamy, bo bezczelne przylażą, a widać, że zadbane i dom mają, tylko u nas wyzerka lepsza :evil:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ja mam nadzieję że ona odziedziczyła tylko spojrzenie po husky m a nie instynkt, ale to nigdy nie wiadomo różne cechy wychodzą nieoczekiwanie ze zwierzęcia. To są tylko przypuszczenia. Nie miałam jeszcze pieska całkowicie bezproblemowego, ale staramy się jakoś to pogodzić . Wcześniej miałam sznaucerkę miniaturę od koleżanki - ta dawała do wiwatu. I dożyła u nad do szczęśliwego końca. Niestety przedwczesnego, bo jak przyszła na wieś to wzięła w posiadanie kilka wsi i spotkanie z samochodem skończyło się dla niej tragicznie. Po mieszkaniu w bloku jak trafiła na wieś to był jej najszczęśliwszy okres w życiu. Nie dawała się czesać - a powinna , nie dawała się strzyc więc jak ją fryzjerska dołapała to goliła do zera , bo takie miała dredy. Gryzła nawet rękę która ją karmiła. Jedyny pan to był mój M. Wcale się z nią nie cackał , a ona jak niewolnica siedziała pod jego kapciem.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W miescie kochana ogrom tego nieszcześcia...mi to przezucali małe kocieta przez brame...ech , szkoda słów..wazne ze udało sie i kociakom i psiakom domki znalezć ;:333
pipio
1000p
1000p

Post »

Pati ja przywiozłam na wieś 13 letnią jamniczkę-kochana była i paserna na żarcie,aż coś zjadła w lesie i trup na miejscu :evil: Od roku nie mamy psa.Myśleliśmy o goldenie,ale na przyszły rok i szczeniaka.Wtedy lepiej go wychować ;:108 Tu psy są wszędzie.ale przylecą,pojedzą i dalej w trasę.Żaden nie pozwoli podejść do siebie.Ta bidula przyszła powolutku pojadła,popatrzyła smutnymi oczętami i została :;230 Kupiłam smycz i obrożę.Obrożę założyłam ,ale smyczy się boi , od razu się kładzie i nie ma mocnych nie ruszy się.

Marysiu ona nie biega,ona chodzi.Nic co się rusza ją nie interesuje i trzeba bardzo prosić ,aby raczyła dupsko podnieść,chyba że do mięska :;230

Dorotko widocznie wiedzieli,że u Ciebie będzie im dobrze ;:108
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Ewo do mnie też przyszedł 3 lata temu suczka, położyła się na tarasie popatrzyła smutnymi proszącymi oczkami i została. Przed wakacjami ktoś się jej pozbył. Dla mnie jest przyjacielem, najmądrzejszym i najwierniejszym, żaden rasowiec nie jest w stanie jej dorównać. U Ciebie będzie podobnie, na pewno się zadomowi.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”