Puszczalska robi furorę - mi też się to określenie spodobało
Magda na pewno i u Ciebie coś tam już się zazieleniło. Troszkę słońca, a w końcu ma być ładnie i te kwiatuszki zakwitną.
Jolu moje powojniki jeszcze dwa tygodnie temu wcale nie dawały oznak życia a teraz sama widzisz- już takie duże pąki. Szybko rosną, w sumie od dwóch lat dopiero mam powojniki na działce, zawsze się obawiałm że są zbyt delikatne - a one tylko z pozoru takie sałbe. Na szczęście.
Majuś - szczypiorek rośnie jak szalony- jak to na wiosnę. Co prawda miała być na święta ale hmmm będzie na później.
Beata ja też wypatruję w ziemi nowych kiełków. Teraz poszukuję host i brunner, siedzą jak zaczarowane- mało która pokazuje noski.
Elu dziękuję Ci bardzo dobra kobieto. Bardzo sie cieszę, ze będę miała taką śliczną różę. Nie wiem czy dam radę być u Joli - może się uda. Chciałabym być. Znalazłam cebulki irysków wiosennych -zupełnie zgniły

- jesienią znowu na nie zapoluję. A niektóre widać że zaczęły puszczać kiełki- ciekawe co się stało? Czyżby za wcześnie wystartowały?
Jeszcze trochę kolorków z soboty - tyle fotek narobiłam a tu kolejna sobota się zbliża

Ciekawe co nowego zastnę wśród roślinek
ostatnie krokusy - już pewnie przekwitły
-- Śr 18 kwi 2012 21:42 --
coś jeszcze cebulowego wychodzi -ale nie pamiętam co sadziłam
Niedługo zagadka sie rozwikła
hortensja pnąca- taki maluszek a ładnie sobie radzi