wanda7 Fotek tak prawdę mówiąc nie ma po co robić , bo wszystko wciąż takie samo - u mnie jakoś wszystko później zakwita, zimniej chyba troszeczkę. Dopiero forsycje zaczynają kwitnąć , tulipanki jeszcze w powijakach , migdałek marny jakiś, a wiosennych jakoś mało u mnie

ogród wielki a one malutkie bidulki gdzieś giną i mało widoczne są. Mam już plan, żeby na jesień tego roku wsadzić dużo cebulowych wiosennych więc może w przyszłym roku będę się dopiero chwaliła wiosennymi.
joannakr0508 witaj

odwiedzających mój ogród bardzo chętnie goszczę - zapraszam
survivor26 jak już będziesz siedziała w krzaczorach z nosem przyklejonym do płota to zapraszam na spacerek po żwirowych ścieżynkach
Nie mam zdjęć z ogrodu ale mogę pokazać jak moje zielone wielkanocne ozdoby wędrowały to tu ,to tam

w różnych miejscach w kuchni. Zakupione 3 rodzaje bluszczu, stroik zrobiony z rozkwitających gałązek tawuły i przybrany skorupkami jaj w/g własnego pomysłu utwardzonych , pomalowanych i przystrojonych zielonymi piórkami, kocia trawa , która mnie zauroczyła swą delikatnością i piękna, gęsta rzeżucha, która wyrosła posadzona na wacie w ciemno brązowych ceramicznych naczyniach:
Pozdrawiam Jola