, uważaj jednak w weekend bo pogoda ma być nieszczególna, a jak doczytałam kilka naszych kochanych forumek już leży plackiem i się kuruje.
 , uważaj jednak w weekend bo pogoda ma być nieszczególna, a jak doczytałam kilka naszych kochanych forumek już leży plackiem i się kuruje.Zwierzaki są szczęśliwe na działce, to widać, a pani prezes Szelma - wymiata

, uważaj jednak w weekend bo pogoda ma być nieszczególna, a jak doczytałam kilka naszych kochanych forumek już leży plackiem i się kuruje.

Zanim zacznę jakieś porządki przedświąteczne, muszę posadzić róże, bo to sprawa niecierpiąca zwłoki. Wszystko inne może poczekać
 Zanim zacznę jakieś porządki przedświąteczne, muszę posadzić róże, bo to sprawa niecierpiąca zwłoki. Wszystko inne może poczekać  Jak się czuje lwikotka?
 Jak się czuje lwikotka?
 Po kilkudniowym pobycie na działce trzeba było zjechać do miasta
  Po kilkudniowym pobycie na działce trzeba było zjechać do miasta  Ale Święta udane. Wprawdzie sobota była ponura i ze śniegiem brryy..., to już od niedzieli zaczęło się robić słonecznie. W nocy z niedzieli na poniedziałek było -8 A dzisiejszy dzień przepiękny. Pooglądałam róże, chyba wszystkie przeżyły, a większość już puszcza świeże pąki
  Ale Święta udane. Wprawdzie sobota była ponura i ze śniegiem brryy..., to już od niedzieli zaczęło się robić słonecznie. W nocy z niedzieli na poniedziałek było -8 A dzisiejszy dzień przepiękny. Pooglądałam róże, chyba wszystkie przeżyły, a większość już puszcza świeże pąki

Już dawno mnie to nie spotkało. Przesadzałam dziś liliowce, które rosły na mokrej rabacie-nie służyło im to miejsce.
 Już dawno mnie to nie spotkało. Przesadzałam dziś liliowce, które rosły na mokrej rabacie-nie służyło im to miejsce.

sarenek to Ci zazdroszczę
  sarenek to Ci zazdroszczę  

u mnie tez sie ostatnio pokazały całym stadem
 u mnie tez sie ostatnio pokazały całym stadem   

Tylko potrzebuje wykonawcy
 Tylko potrzebuje wykonawcy  

Jednak cieszę się, bo dzisiejsza noc obyła się bez przymrozku. Może dziś trochę chłodno, ale nic nie powinno ucierpieć od mrozu.
 Jednak cieszę się, bo dzisiejsza noc obyła się bez przymrozku. Może dziś trochę chłodno, ale nic nie powinno ucierpieć od mrozu.