W wątku o Żyworódce pierzastej wyczytałam Twoje spostrzeżenia - bezcenne
 , tu - mam nadzieję - różne oblicza pigwowca
 , tu - mam nadzieję - różne oblicza pigwowca   . Kobieto o wielu zaletach -
 . Kobieto o wielu zaletach -  

, tu - mam nadzieję - różne oblicza pigwowca
 , tu - mam nadzieję - różne oblicza pigwowca   . Kobieto o wielu zaletach -
 . Kobieto o wielu zaletach -  

Czytam Twoje perypetie i podziwiam że jesteś taką silną kobietą.Manie kleptomanki roślinnej ja też mam wierzbę też ukorzeniłam z wielkanocnego bukietu ale ja tnę przed świętami bo chętni są.Piękny masz pigwowiec
 Czytam Twoje perypetie i podziwiam że jesteś taką silną kobietą.Manie kleptomanki roślinnej ja też mam wierzbę też ukorzeniłam z wielkanocnego bukietu ale ja tnę przed świętami bo chętni są.Piękny masz pigwowiec   robiłam też dżemy z pigwowca a mąż nalewkę co roku robi ale nie mam swich owoców.Trzymaj się wszystko będzie dobrze
 robiłam też dżemy z pigwowca a mąż nalewkę co roku robi ale nie mam swich owoców.Trzymaj się wszystko będzie dobrze 

Wam wszystkim że bywacie tu.Nie mam zupełnie czasu na pisanie.
   Wam wszystkim że bywacie tu.Nie mam zupełnie czasu na pisanie. wreszcie) wychodzi za mąż, a ja jeszcze dłubię szydełkiem ubranka na butelki weselne i goździki "komunistyczne"-też
 wreszcie) wychodzi za mąż, a ja jeszcze dłubię szydełkiem ubranka na butelki weselne i goździki "komunistyczne"-też  

Ja przerabiałam też w czerwcu 3 lata temu i bardzo Ciebie rozumię a jeszcze problemy zdrowotne
 Ja przerabiałam też w czerwcu 3 lata temu i bardzo Ciebie rozumię a jeszcze problemy zdrowotne  Też wiem jak to jest, bo jak miał ślub najstarszy syn to byłam po dwóch operacjach i po chemii,a jak drugi syn brał ślub to miałam nawrót choroby ale nie pozwoliłam nic odwoływać.Nnapisałam Ci to wszystko żeby Ci było lżej
 Też wiem jak to jest, bo jak miał ślub najstarszy syn to byłam po dwóch operacjach i po chemii,a jak drugi syn brał ślub to miałam nawrót choroby ale nie pozwoliłam nic odwoływać.Nnapisałam Ci to wszystko żeby Ci było lżej 

dziękuję
 dziękuję  
  .
 . okrągłą rocznicę slubu, że aż mnie przeraża by sie przyznać
 okrągłą rocznicę slubu, że aż mnie przeraża by sie przyznać  
  ) nie przejmuję się zbytnio bo młodzi wszystko sami organizują, będzie niewielkie przyjęcie weselne a ja jestem daleko i nie mam wglądu, czyli nie wtrącam się(ach...szkoooda...
) nie przejmuję się zbytnio bo młodzi wszystko sami organizują, będzie niewielkie przyjęcie weselne a ja jestem daleko i nie mam wglądu, czyli nie wtrącam się(ach...szkoooda...  )
 ) 

a grudiczek też mi będzie kwitł ma parę pączków
 a grudiczek też mi będzie kwitł ma parę pączków 

typu bezpieczne miejsce na ziemi,e ...chyba nad ziemią bo blokowe
  typu bezpieczne miejsce na ziemi,e ...chyba nad ziemią bo blokowe 
 Bedzie dobrze,trzymam kciuki
  Bedzie dobrze,trzymam kciuki  

za wsparcie i poparcie....niby blisko do podjęcia decyzji a momentami daleko....przerażają nas remonty które trzeba wykonać, a nie tak dawno wymuskaliśmy mieszkanie w bloku i stad te rozterki....ale chyba coraz bliżej....
  za wsparcie i poparcie....niby blisko do podjęcia decyzji a momentami daleko....przerażają nas remonty które trzeba wykonać, a nie tak dawno wymuskaliśmy mieszkanie w bloku i stad te rozterki....ale chyba coraz bliżej.... 

(30).Pewnie ze nie ma znaczenia w jakim wieku, ja miałam18-scie
 (30).Pewnie ze nie ma znaczenia w jakim wieku, ja miałam18-scie   a niech...to
 a niech...to  18-scie) ale doczekałam się bycia babcia wczesnie.
   18-scie) ale doczekałam się bycia babcia wczesnie.