Mój zielony kwadrat.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój zielony kwadrat.

Post »

Witaj Reniu, ja z rewizytą. Ciekawy ten Twój kwadrat. Teściowa chyba się nie spodziewała że tak jej na zdrowie wyjdzie ten interes. ;:63 Teraz ma piękne widoki. Masz dużo roślin które mi się bardzo podobają np. robinię. Przykro mi że się złamała ale one podobno bardzo kruche ale też szybko wracają do formy. Cudne trytomy. Też wsadziłam w zeszłym roku, ciekawe czy przezimowały. Ja swojej zawiązałam liście i zrobiłam niski kopczyk. One podobno nie lubią jak wilgoć im się dostanie między liście ? wtedy gniją.
Znam Rybnik troszkę, byłam tam wielokrotnie na imprezach nad jeziorem. ;:224
Przykro mi z powodu zamieszania z All - pamietaj że do pewnej kwoty transakcje są ubezpieczone i problemy należy zgłosić. :roll:
Czy ta zielona poducha z zółtymi kwiatami to głodek? chociaż chyba one się tak nie rozrastają

Będę zaglądać na słodkości bo ciągle coś pysznego przygotowujesz :tan
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Aguś z pozytywnym zakończeniem tej sprawy poczekam, aż pieniążki znajdą się na moim koncie :wink:

Agge mam taką nadzieję :D

Danusiu ja też nie wierze, ale to tak nie dokońca mój ogródek, więc .....

April dzięki za odwiedzinki :D Moje trytomy przemarzły, całe trzy kępki :cry: Robinię polecam, jest bezproblemowa ;:108 pomimo złamania, pięknie kwitła.Żółta poducha to nie głodek, nie wiem co to :oops: Kasia pisała, że rannik, ale to mi też nie pasuje....
Do Rybnika mam 12 km. bywałaś chyba na Elektrowni, tam jest duże jezioro, kajaki itp.
Zapraszam, kiedy tylko będziesz miała chwilkę :D Twój las jest cudny ;:108
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

bardzo szkoda trytomy. Ja do swojej jeszcze nie zaglądałam. Z kopczyka wystają jej wąsy związane. Zajrzę dopiero po świętach. Niestety zapowiadają że pogoda poprawi się dopiero w drugiej połowie kwietnia ;:202
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No, szkoda, pierwszą zime przetrwały a drugiej nie :(
Oj, ta pogoda ;:185
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Renatko ja też mam problem, bo dostałam dzisiaj róże z Gloriadei i co mam czekać do poświąt
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochana, jeżeli nie masz kogoś, kto ci zabroni i nie jesteś przesądna, to sadź śmiało ;:108
Jakie kupiłaś?
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To moje córy w swoim żywiole... :D

Asia
Obrazek

Gosia
Obrazek
Awatar użytkownika
oliwka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 13:31

Post »

hala67 pisze:Oliwko poczytaj o przesądach Wielkiego Tygodnia tutaj
Przeczytam jutro, bo wcześniej muszę róże posadzić, które dziś przyszły :lol: :lol: :lol:
Jak ktoś nie zna przesądu, to chyba może się nim nie przejmować, prawda? ;:224

Reniu - obie córki mają zdrową pasję. Lepsze to niż siedzenie na gadu-gadu czy innym fejsie.
Pozdrawiam Walentyna
aktualny
spis treści
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52

Post »

Renatko, ale zrobiłaś pogrom z przesądem :;230 Sama boję się cokolwiek posadzić :D ,a jak się nie przyjmie ;:223
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Super hobby....ucaluj coreczki :-*
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Reniu a koniki Twoje czy z obcej stadniny? Moja dorosła już córka tez kiedyś uprawiała hippikę, nie jest to tanie hobby ;:185
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Tak się składa, że doskonale wiem o czym Reniuniek pisze! Śląsk to miejsce, w którym tradycja to święta rzecz. Jak już zawiążą dzwony w kościele, to nawet na podwórko nie wychodź! no chyba, że na spacer, ale żadnej roboty. Ja co prawda do kościoła nie chodzę (dla mnie Bóg to co innego niż kościół), ale tradycję szanuję:) Trudno, posadzę po świętach. Choć szlag mnie trafia, bo zrobiło się jak w lutym, a do tego położyła mnie angina po moich ostatnich wyczynach z łopatą. Mam nadzieję, że sadzonki przeżyją.
Kochana, Twoje córcie mają fantastyczną pasję i zgadzam się z przedmówczyniami, że lepsze to niż siedzenie na fejsie! Tylko wspieraj. Szkoda trochę, że jedna z nich straciła zapał do kopania w ziemi, ale myślę, że jak bardziej podrośnie to wciągnie ją te zielone szaleństwo tak jak nas! Pozdrawiam wszystkich z tego wątku, bardzo wiosennie - choć za oknem tego nie widać :)
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Śliczne dziewczyny ;:333 Zajęcie tez mają fantastyczne ,konie to swietne hobby ;:215
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oliwciu ja się nie przejmuje przesądami a różyczki napeno będą pięknie rosły. Hobby super, sama raz się przejechałam, ale drogawe :roll:

Ewcia przestań ;:196 ,przyjmie się i będzie cudnie rosło ;:108

Aguś córy ucałowane i dla ciebie od nich ;:196

Ewciu koniki ze stadniny a wiesz skąd....na Stodoły jeździmy, może mieszkasz gdzieś w okolicy?Fakt, nie jest to tanie hobby, ale ile daje radochy i dziewczyny uczą się pewności siebie, dokładności i stanowczości a to im w życiu się przyda
Córki mówią, że mamy sprzedać mieszkanie, kupić malutki domek z bardzo dużym ogrodem i oczywiście mieć konie!!!Od października o niczym innym nie mówią tylko konie tu, konie tam :;230

Lukrecjo właśnie od "zawiązania dzwonów" Ja też szanuje tradycje, ale przesądy mnie denerwują.Dużo zdrówka ci życzę ;:196 dbaj o siebie ;:168
Córki wspieram jak moge,chciałabym, żeby dwa, trzy razy na tydzień jeździły ale po kieszeniach ten sport ciągnie....za bardzo i jeżdżą raz na tydzień.Zapał do kopania straciła młodsza, ale coś mi jeszcze pomaga i odziedziczyłam jej ogródek, tym sposobem miałam gdzie posadzić róże i nowe lilie :roll:

Danusiu dziękuje ;:196 zajęcie super.Musimy przyjeźdżać przynajmniej pół godziny przed jazdami, muszą konia pożądnie wyczyścić,przynieść sprzęt, "ubrać"i dużo emocji je to kosztuje, starsza przed wyjazdem to już nic nie umi jeść :;230
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Ja jestem z Rybnika-centrum. Wiem gdzie jeżdzisz z dziewczynkami często tam chodzimy po tamie i w stronę Grabowni. Kiedyś z dziećmi aby mogły sie wyszaleć a teraz z pieskiem bo najmłodszy syn juz ma tez swoje towarzystwo. Ja syna na działke do pomocy też muszę "nakłaniac" i przekupywać ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”