W.o...Psach 4cz. (2007.10 - 2008.05)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jaki dziewczęcy kolorek :lol: , Kenzo ma takie bardziej "męskie" zabawki, choć przyznam że ma też różowego prosiaczka :oops:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

DankaWS pisze:Ten pomarańcz to pod kolor mieszkania :lol: - zresztą to prezent od mojej mamy.
Bardzo lubię takie ciepłe kolorki w domku :D
Milena
50p
50p
Od: 21 sie 2007, o 11:47

Post »

Jeanne pisze: Mileno, wspaniały Malamut, zawsze mi się podobały te psy, lecz niestety nie mogłabym mu zapewnić odpowiednich warunków by był szczęśliwy, pozostaje mi podziwianie fotek ;:183
Dziękujemy za komplement:) Malamut nie ma szczególnych wymagań co do warunków. Świetnie spisuje sie w bloku jak i w domu z ogrodem. On wymaga "stada" i takowym są dla niego domownicy, którzy muszą posiadać sporo czasu dla Futerka:)
Milena
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

Szirek jak to chłopaczysko sam sobie zabawki wybiera i ... znajduje
znosi do domu ukradkiem patyki, listewki, uwielbia plastikowe butelki

numer jeden na liście to piłeczka gumowa która wydaje dzwięki jak się toczy... chodzi za nią po całym domu i popycha nosem albo łapą, teraz ma konga - czasem wkłądamy tam chrupki, ale najlepiej się nim bawić na pufie albo stołku - nie trzeba się wtedy schylać do zabawki...

a co do kości - małe zjada w calości i wtedy z brzuszkiem kłopoty, duże skrobie zębiskami i z czasem zjada, ale to wtedy lepsza zabawa niż jedzenie, choź moja biedna podłoga na tym cierpi

najnowszy hit sezornu wiosennego to polowanie na baki i pszczoły, nawet znalazł ściane komórki, gdzie między cegłami mieszkają dzikie osy - obawiam się że wcześniej czy później jakąś zje - a w polowaniach swoich jest baardzo wytrwały
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Agnieszka ależ zrobiła Szirankowi piękna sesję z kością ;:177 kudłacz tych kości nie lubi, oddał ja ptakom a one sobie chętnie skubały ;:183
Danusia ta zabawka jest taka duża prawie jak Twoja psia księżniczka ;:225
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Soniu Layla uwielbia duże zabawki, ale za to najlepiej pluszowe - wielką jak ona kość, piłki olbrzymki itd :D
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Milena pisze:Dziękujemy za komplement:) Malamut nie ma szczególnych wymagań co do warunków. Świetnie spisuje się w bloku jak i w domu z ogrodem. On wymaga "stada" i takowym są dla niego domownicy, którzy muszą posiadać sporo czasu dla Futerka:)
Zawsze wydawało mi się że taki pies jak Malamut czy Husky jest najszczęśliwszy pracując, ciągnąc sanie czy wózek :roll: i że nawet jak przebiegnie kilkanaście kilometrów za rowerem to nie będzie to samo co praca....mój golden to kanapowiec :oops: , zawsze był raczej spokojny, czasem sobie potrenujemy posłuszeństwo czy "mini agility" (skoki przez przeszkody, slalom między nogami :lol: itp) czy np zabawa w tropienie...wiec popraw mnie jeśli się mylę :oops:
Koleżanka mojej mamy ma kilka malamutów i jeszcze takich mixów z krótką sierścią (ponoć baaardzo szybkie, o sylwetce charta :wink: ) ale ona jeżdzi z nimi na zawody, codziennie trenuje - psy ciągną ją na wózku/saniach po 15 km i może dlatego taki stereotyp tych ras mam :roll: chociaż z drugiej strony, jak i w każdej rasie, są osobniki typowo przeznaczone do pracy a inne wystawowe/do kochania w domowych pieleszach ;:183 w końcu jest w Polsce grupa goldenów jeżdżaca na polowania i biorąca udział w próbach myśliwskich (a mój futrzak tylko mysie dziury tropi na łące ;:191 ) więc i w przypadku Malamutów tak zapewne jest :roll:
I mam jeszcze pytanie: czy im w naszym klimacie nie jest gorąco :?: bo ta sierść z "wełnianym" podszerstkiem chyba nieźle grzeje :roll:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Angela
50p
50p
Od: 27 lis 2007, o 12:27

Post »

A to moje skarby w trakcie spacerku
Obrazek Obrazek

No i ulubiona zabawa na koniec wędkowanie w stylu Tajsona :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przykro mi,że się powtarzam,ale muszę to powiedziec:Danusiu Twoja Layla jest po prostu idealna :shock: :shock: :shock:

Agusia,bądź dobrą Panią,oddaj kośc psineczce...moja Hera dostała taką samą i ją ...zakopała :evil:
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Dziękuję Antoosiu :oops:
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Antooosia pisze:
Agusia,bądź dobrą Panią,oddaj kośc psineczce...moja Hera dostała taką samą i ją ...zakopała :evil:
nie oddam... mnie się też coś od życia należy... :;230

ostatnim prezentem od "tatusia" bawił się całe 15 minut - piękna świecąca jak się odbiła piłeczka - zeżarł bo był ciekawy co to tak w środku świeci...

no tak chciałam wam pokazać jak tatuś szirusia na rękach nosi, ale fotosik nie działą.. :cry:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Szkoda, że fotosik nie działa, chciałabym zobaczyć Szirana na rękach ;:1
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold