W moim zielonym świecie

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
renatas
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 paź 2010, o 17:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: w moim zielonym świecie

Post »

Ależ się u Ciebie dzieje :shock:

Storczyki przepiękne ;:138 dalmatyńczyk to wprost brat -bliźniak mojego.
I hoja już kwitnie?
oksi
1000p
1000p
Od: 18 lut 2012, o 18:21

Post »

:wit ładnie sy poprawiłaś humor ;:138 ja ostatnio też się tak lecze :)
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Sylwio też mi kwitnie taki storczyk (pierwszy) ale ma jedną gałązkę kupiłam go w markecie w tzw umieralni

Przylaszczki śliczniutkie ! wszystko zresztą

;:3
Awatar użytkownika
justyna4833
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 8 gru 2011, o 12:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

;:oj Sylwio!!!!!!jak u Ciebie pięknie kolorowo,kwitnąco trochę Ci zazdroszczę bardzo lubię kwitnące kwiaty,może ja też się dorobię :;230 pozdrawiam :heja
Pozdrawiam Justyna
Awatar użytkownika
koniczynka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2008, o 19:06

Post »

dzięki za fotkę kalateiki miałam kiedyś taką pięknie kwitła ale tylko raz jak ty to zrobiłaś że ponownie u ciebie zakwitnąć chce .
Awatar użytkownika
rosarita
500p
500p
Od: 9 gru 2011, o 15:07
Kontakt:

Post »

:wit

Sylwio - ale piękne nowości ;:138 Teraz jestem w takiej fazie, że jak widzę taką łaciatą krówkę (po twojemu dalmatyńczyk) to powstrzymuje się żeby nie wsiąść w samochód i nie pojechać do jakiegoś marketu po nowego falka albo nie kliknąć 'kup teraz' na allegro a widziałam, że są. Pewnie kiedyś i tak to nastąpi, ale staram się odwlec trochę ten czas. :;230
Śliczne masz kwiaty, nie tylko storczyki. ;:215
Też mam hoje a nie wiem czemu nie chce mi kwitnąć. :(
Awatar użytkownika
Monik27
500p
500p
Od: 23 sty 2012, o 08:55

Post »

:shock: :shock: :shock: ale kwitnienia pieknie a te storczyki no cudenka po prostu ;:138 ;:138 i na podworku wiosne widac pieknie
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

taką "krówkę" bordową to i ja mam, ale ma 1 pęd a Twoja ma 2 i to jakie wysokie :shock: i do tego ile pąków :shock:
tym żółtym to faktycznie pojechałaś ;:108 po takim zakupie też miałabym dobry humor ;:108
ja kwiaciarnie staram się omijać, tam wszystko okropnie drogie ;:223

no ale, że tego perlitu nigdzie nie znalazłaś to jestem w szoku - może Ci wysłać ode mnie?? :wink: :;230 on lekki, niewiele drożej Cię wyniesie ;:108 poza tym jak to Jagoda mówiła - u mnie i tak najtańszy się trafił - 8zł za 5L ;:108 jak doliczy się przesyłkę to wyjdzie jeszcze przyzwoicie :uszy
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
sylvi
1000p
1000p
Od: 26 sty 2012, o 17:54

Post »

Dziewczyny ;:196 cieszę się że też się wam podobają.
Ja po prostu nie pamiętam co do mnie mówiła sprzedawczyni, bo patrzyłam jak urzeczona na tego dalmatyńczyka ;:oj ( i na cenę :roll: ) W końcu bezmyślnie wlazłam jej za ladę i wtedy wypatrzyłam te pudrowe słonko. Dalmatyńczyk kosztował krocie :shock: i gdybym nie utargowała "pudrowego" wyszłabym chyba w jeszcze gorszym nastroju, a tak średnio zapłaciłam 30 dyszki za szt. Uważam, że i tak niemało, ale jak Aga zauważyła - dalmatyńczyk ma tyle pędów i pąków, że chyba warto było :tan :heja ;:138
Z tym perlitem też jestem w szoku, nie spodziewałam się takich problemów :evil: Dryndnę jeszcze do sangwinarii, w końcu sąsiadka :;230 , a perlit musi mieć, bo widziałam w jej fiołkach, i dowiem się skąd bierze, jak będzie drogo to może uśmiechnę się do ciebie Aguś ;:196
Awatar użytkownika
mmaryla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 13:24

Post »

Jak bym siebie widziała z 10 lat do tylu z tym kupnem.Jak trafił sie tani to szybko trzeba było wydac różnicę :;230 Oba storczyki urodziwe ,hoja ma piękny kolorek, _aeschynantus_ piękny kwiat i pozostałe piekne prawdziwie wiosenne. ;:138
A co do wielkanocnika to nie wiedziałam że także potrafi mieć fochy jak grudnik ;:oj
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gratuluję storczyków, piękne...eszychnantusy często po przeniesieniu tracą pączki, ale daj mu chwilę i zapewne się odwdzięczy;)
sylvi
1000p
1000p

Post »

Marylko, u mnie grudniki rosną jak chwasty, ale te hatiory to jakiś koszmar - nie umiem się z nimi dogadać ;:131 Już mnie wkurzyły, a to dobry znak, bo ze złości robię wszystko, żeby badyl nie zdechł :twisted: :;230 bo przecież muszę mu udowodnić, że ja tu rządzę ;:188
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:138 Sylwio, jesteś niemożliwa :;230 Toczysz prawdziwe wojny ze swoimi kwiatkami. A masz je piękne. Ja niestety domowe zostawiłam mojej mamie i z doskoku się nimi opiekuję. Mnie kręci ogródek :;230
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37

Post »

Hej Sylwia! Masz przepiękne rośliny, błyszczące, kwitnące i bardzo zadbane.
Mieszkasz w górach? Jeśli tak to pokazuj widoczki ;:108
sylvi
1000p
1000p

Post »

Filigranowa ;:196 Patrycjo, chciałaym, żeby ten od ciebie zaczął rosnąć, bo boję się że nic z niego nie zostanie,homalomena jakoś odbija, ale nie on :oops: Co to była za noc!. Przecież paczkę dostałam na drugi dzień, chyba było z 20st mrozu, ale pech ;:223
Tosiu ;:196 ja też już bardziej działam na ogrodzie, ale bez doniczkowych co bym robiła zimą :( Ale racja, że latem trochę je zaniedbuję, tylko, że wtedy jest im i tak dobrze - długi dzień, dużo świeżego powietrza, gdybym tylko pamiętała o regularnym nawożeniu ;:224
:wit Karolinko ;:196 miło cię gościć, ok. coś pokażę, ale większość fotek z gór psują ludzkie postacie doobrze mi znane :;230
Akurat tą fotkę miałam w telefonie, więc wrzucam. W naszych górkach - tj. Karkonosze i Izery, - jest pełno dzikich naparstnic Obrazek ups, kiepskie zdjęcie, robiłam je z wyciągu na Szrenicę :oops:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”