7koliberek9 Dziękuję za odwiedziny i za miłe słowa

Jeśli chodzi o intymność, to mam w sumie trzy "ściany" ogródka (4 to ścian budynku) i z każdej wzrok sąsiedów ( na szczęście dobrze się wszyscy znamy;) Z jednej strony oddzieliłam się jałowcami Sky Rocket, ale czekam aż przybiorą na masie... Druga "ściana" jest obsadzona przez sąsiadkę tujami i też czekamy aż urosną... Natomiast trzecia jest na razie "goła", tzn. nie mam żadnego wyższego nasadzenia, ponieważ szkoda mi słońca, którego i tak jest tutaj za mało...Ale myślę intensywnie czym się zasłonić, zasłonić widok na parking i ochronić przed wiatrem, którego najwięcej u nas od płd- zach.
Pozazdrościć tylko Tobie, że masz ogród na wsi... A taras też można sobie świetnie urządzić! Tyle teraz fajnych roślin do pojemników
przemo1669 dziękuję

Rzeczywiście mam trochę tego, ale staram się sadzić tak, żeby nie robić chaosu... Bardzo fajne są cebulowe, bo robią potem miejsce innym roślinom;) Wychodzę z założenia, że jak się coś rozrośnie to zawsze można podzielić, przesadzić, oddać innym
amatorka015 u mnie żonkile dopiero mają pączki... mam je przed wejściem do domu. Chciałabym, żeby zakwitły na święta

Dziękuję za odwiedziny i oczywiście wpadnę z rewizytą