Moje ogródki - Gucia.
- anu-la
- 200p

- Od: 19 cze 2007, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też często zaglądam do tych przeuroczych miejsc, które stworzyłaś Bożenko nie zawsze się meldując, ale czasem wypada zaznaczyć swoją obecnośc bo i gospodyni wtedy milej
. Każdy kawaleczek Twojego ogrodu wart jest uwagi a wiosna u Ciebie przepiękna. 
Ja ostatnio wraz z M przytargałam wielki korzeń z lasu i myśle jak go zagospodarować, w sobote zrobie fotke
Pozdrawiam Serdecznie
Anu-La
Ja ostatnio wraz z M przytargałam wielki korzeń z lasu i myśle jak go zagospodarować, w sobote zrobie fotke
Pozdrawiam Serdecznie
Anu-La
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochani, dziękuję za odwiedzinki i pochwały:lol:
Od razu serce się raduje i nabieram ochoty do dalszej pracy przy zagospodarowaniu "mojego parko-ogrodu"....dla ułatwienia zapisu....jeśli pozwolicie..... P_O
Roślinki od Izy już sobie pięknie rosną,
...... a to kolejny wspaniały prezent do mojego P_O
Bożenko- Babopielko, jeszcze raz pięknie dziękuję............ już Ci mówiłam , jesteś niesamowita
Bożenka, przekopała dosłownie cały swój ogród i gdyby miejsce w bagażniku się nie skończyło, kopałaby dalej
W poniedziałek zabieram się do sadzenia. Tak się cieszę, nareszcie w P_O będzie kolorowo!!

Roślinki od Izy już sobie pięknie rosną,
Bożenko- Babopielko, jeszcze raz pięknie dziękuję............ już Ci mówiłam , jesteś niesamowita
Bożenka, przekopała dosłownie cały swój ogród i gdyby miejsce w bagażniku się nie skończyło, kopałaby dalej
W poniedziałek zabieram się do sadzenia. Tak się cieszę, nareszcie w P_O będzie kolorowo!!

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- gucia
- Przyjaciel Forum

Przepraszam Was, jakoś nie pomyślałam, żeby od czasu do czasu napisać, skąd taki skrót pochodzi i dlaczego właśnie taki.Gabriela pisze:Tyle razy czytałam o P-O i nie wiedziałam o co to chodzi, a wstyd było zapytać![]()
Guciu, odczytałaś moje myśli - już wiem
Jakiś czas temu.....już sama nie pamiętam kiedy....Nasza Iza_Chatte, nazwała ten kawałek zieleni przy chodniku "parko-ogrodem"a ja dla ułatwienia sobie zapisu posłużyłam się skrótem... P_O, obiecuję, że od dzisiaj częściej będę używała pełnej nazwy tego "niby mojego ogrodu".
Bożenko Kochana, oj bardzo mi tu Ciebie brakuje. Boję się teraz, że posadzę roślinki trochę na chybił trafił i okaże się, że te wysokie są przy chodniku a te niskie za daleko
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum

Kupiłam tego narcyza jako wielką niewiadomą, dzisiaj dzięki identyfikacji...przemku 1136 , bardzo dziękuję, wiem, że nazywa się 'Rip van Winkle'

Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28