Moje ogródki - Gucia.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ach sasanki.... miałem sobie je kupić ale już w tym roku to byłaby przesada. już tyle wszystkiego nakupiłem że teraz zastanawiam się gdzie to posiać i posadzić :) Pięknie u Ciebie rosną.
Awatar użytkownika
GERTRUDA
1000p
1000p
Od: 25 lis 2007, o 17:36
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

No proszę długo nie zaglądałam do ciebie , a tu takie śliczności - pięknie - sasanka oczywiście bajkowa . Pozdrawiam cieplutko ;:7 - u mnie szaro i mokro :cry:
Każdy początek ma swój koniec ,a każdy koniec miał swój początek ........
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Takie porządek :shock: no ale nic dziwnego jak nadzór był . Bożenko ty całe dnie spędzasz tylko na pielęgnowaniu bo efekty są przeurocze :P Szkoda że ktoś się łaszczy na kwiatki przecież kupno jednego czy dwóch to nie jest aż tak wielki wydatek , a tylko psuję tak piękny zakątek " parko --lasu"
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Kontakt:

Post »

Guciu,stworzyłaś naprawdę fajne miejsce :D
Za każdym razem gdy tu zaglądam ujmuje mnie wrażenie naturalności :D
U mnie sasaneczka dopiero w maleńkich pączkach a u Ciebie tak pięknie kwitnie.
Dzieli nas zaledwie kilkadziesiąt kilometrów a u mnie takie opóźnienia ....... :roll: :wink: :D
Awatar użytkownika
miikaka
200p
200p
Od: 12 lis 2007, o 11:14

Post »

A wiesz, że mnie też urzekła ta sasanka :D
Naprawdę "odwalasz kawał dobrej roboty" jeśli mogę tak niezbyt ładnie napisac. Ślicznie tam u Ciebie.
Pozdrawiam
Mika
Mój mini ogródeczek
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Guciu :D Jestem u Ciebie codziennie :wink: no, może prawie codziennie :D i nadziwić się ciągle nie mogę ;:87 Stworzyłaś takie CUDA , że dech człowiekowi zapiera jak to ogląda!!
Nie gniewaj się, że jak jestem u Ciebie to nie "odzywam się", ale jak zacznę oglądać, zapatrzę się ;:8 szczena opada i brakuje już mi słów ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
anu-la
200p
200p
Od: 19 cze 2007, o 16:44

Post »

Ja też często zaglądam do tych przeuroczych miejsc, które stworzyłaś Bożenko nie zawsze się meldując, ale czasem wypada zaznaczyć swoją obecnośc bo i gospodyni wtedy milej :D. Każdy kawaleczek Twojego ogrodu wart jest uwagi a wiosna u Ciebie przepiękna. :D
Ja ostatnio wraz z M przytargałam wielki korzeń z lasu i myśle jak go zagospodarować, w sobote zrobie fotke :D

Pozdrawiam Serdecznie

Anu-La
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

Kochani, dziękuję za odwiedzinki i pochwały:lol: :lol: :lol: Od razu serce się raduje i nabieram ochoty do dalszej pracy przy zagospodarowaniu "mojego parko-ogrodu"....dla ułatwienia zapisu....jeśli pozwolicie..... P_O :D

Roślinki od Izy już sobie pięknie rosną, ;:87 ...... a to kolejny wspaniały prezent do mojego P_O

Bożenko- Babopielko, jeszcze raz pięknie dziękuję............ już Ci mówiłam , jesteś niesamowita ;:79
Bożenka, przekopała dosłownie cały swój ogród i gdyby miejsce w bagażniku się nie skończyło, kopałaby dalej ;:97 ;:87
W poniedziałek zabieram się do sadzenia. Tak się cieszę, nareszcie w P_O będzie kolorowo!!

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Tyle razy czytałam o P-O i nie wiedziałam o co to chodzi, a wstyd było zapytać :oops:
Guciu, odczytałaś moje myśli - już wiem :tan
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Gucia- my kopałyśmy we dwie ,a Ty teraz sama będziesz to wszystko sadzić :roll: :lol: jak byś bliżej mieszkała to bym Ci pomogła ,ale troszkę daleko do Ciebie :lol:
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Gabriela pisze:Tyle razy czytałam o P-O i nie wiedziałam o co to chodzi, a wstyd było zapytać :oops:
Guciu, odczytałaś moje myśli - już wiem :tan
Przepraszam Was, jakoś nie pomyślałam, żeby od czasu do czasu napisać, skąd taki skrót pochodzi i dlaczego właśnie taki.
Jakiś czas temu.....już sama nie pamiętam kiedy....Nasza Iza_Chatte, nazwała ten kawałek zieleni przy chodniku "parko-ogrodem"a ja dla ułatwienia sobie zapisu posłużyłam się skrótem... P_O, obiecuję, że od dzisiaj częściej będę używała pełnej nazwy tego "niby mojego ogrodu".

Bożenko Kochana, oj bardzo mi tu Ciebie brakuje. Boję się teraz, że posadzę roślinki trochę na chybił trafił i okaże się, że te wysokie są przy chodniku a te niskie za daleko :cry: i znowu będę musiała poprawiać :cry:
Moje wątki
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Kupiłam tego narcyza jako wielką niewiadomą, dzisiaj dzięki identyfikacji...przemku 1136 , bardzo dziękuję, wiem, że nazywa się 'Rip van Winkle'

Obrazek Obrazek
Moje wątki
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Śliczny ten narcyz -jak moje następne zakwitną to też muszę je zidentyfikować bo nie znam nazw :D
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sie 2007, o 21:26
Kontakt:

Post »

Guciu jak chcesz trochę skalniaków - różne rozchodniki :wink: to u mnie jest ich dużo :wink:
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Kontakt:

Post »

Zajefajne te zółte gwiazdeczki :wink: :shock: :D
Guciu ,czy w tle rośnie leszczyna Contorta ,taka pogięta ??
Nie masz z nią problemów w postaci zasychania liści w trakcie sezonu ?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”