Akl62 bo czasami w ponury dzień warto go sobie rozjaśnić jakimś pysznym smakołykiem
Juda faktycznie smakowicie wyglądają bułeczki
Iduś jak zrobisz forszmak , to proszę daj znać czy smakował
Jagódko czasem i śniadanko nie pomoże, tylko bieg do lodówki w poszukiwaniu pyszności

Muszę wypróbować Twój sposób gotowania na parze mięska
Milenko widzę, ze dziewczynki podrzuciły już Ci pomysły na pierś

smażoną w majonezie i ja bardzo lubię, jest soczysta i pyszna, a polecam również gotowaną w majonezie tak jak mięsko, z wcześniejszego przepisu, tylko gotować 2x po 5 min
Aniu strasznie się cieszę, ze mięsko Wam zasmakowało

Jest naprawdę pyszne i wiemy co jemy, bez tej sklepowej chemii.....a żeby się nie znudziło można na zmianę gotować lub piec w różnych dodatkach

Ja żeby i pieczone mięska różniły się w smaku od siebie i się szybko nie przejadły, to czasami wcześniej trzymam w marynacie, a czasami obsypuję dużą ilością ziół i czosnku i zawsze jest inne i pyszne. Wspaniałym pomysłem są też rolady z mięska. Można robić przeróżne....i z boczku i z szynki i z drobiu.....faszerowane mielonym mięskiem, lub warzywami, czy serem.....wszystkie pyszne i ciągle coś innego i nie ma mowy, żeby się znudziło, wtedy o sklepowych nawet się nie myśli.....tym bardziej, ze macie z M całkowitą racje, bardzo ciężko jest trafić naprawdę dobrą wędlinkę....ja czasami kupuję, bo u nas w sklepach bywają wyroby z 2 fajnych miejscowych masarni, takie ....prawdziwe, nie te różowe plastiki pachnące tylko szynką
Dzięki wielkie za przepis na ziemniaczki, takich nie robiłam, zapowiadają się pysznie i na pewno wypróbuję
Basiu powiem szczerze, ze rolady nigdy w ten sposób nie gotowałam, trudno więc mi odpowiedzieć.....ale myślę jak będzie np w siatce , żeby nadzienie nie powypływało, to będzie pyszna

Ja zawsze rolady piekłam....
Bożenko, witaj

Wątek ogrodowy będzie już na dniach, zaczynają pojawiać się pierwsze kwiatuszki
Aniu , zdradź mi proszę jak smakuje, czy gotowane mięsko przypadło Wam do gustu
Elu bardzo sie cieszę

U mnie to mięsko duszone w cebuli jest na stałe w menu i dosyć często je robię. Bo jest i pyszne i bardzo szybkie w robieniu i elegancko wygląda, więc bardzo pasuje i na rodzinny obiadek i na większe przyjęcie

Zmieniam tylko dodatek warzywny, żeby nie znudziło się....czasami robię w samej cebuli, czasami z papryką, czasami z pieczarkami
Ewuś dzięki za wstawienie przepisu, faktycznie tak zrobiony kurczaczek jest pyszny i soczysty

Ja w ten sposób robię też marynatę do mięs na grilla- karkóweczki, piersi, skrzydełek itp....naprawdę polecam....pycha....czasami robię też z miodem i keczupem....też super