Zielone mroofki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Takhisis
200p
200p
Od: 21 wrz 2010, o 23:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielone mroofki

Post »

łaaał budzą się do życia... :D a powiedziałaś już im dzień dobry ? :D
Moje doniczkowce :) http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=52689" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię, sprzedam, wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=55268" onclick="window.open(this.href);return false;
mroofka
500p
500p
Od: 7 lut 2011, o 19:00

Post »

oksi Polecam Ci fiołeczki z całego serca. Ja już od dzieciństwa jestem ich fanką. Uprawiam je (z krótkimi przerwami) już z 20 lat.
Takhisis Pewnie! Codziennie mówię im dzień dobry. Co rano pędzę do nich i oglądam postępy :D
Awatar użytkownika
diament
1000p
1000p
Od: 5 gru 2009, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu zostawiam ślad, że byłam. Obejrzałam pierwszą i ostatnią stronę :wit
Awatar użytkownika
fiskomp
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 wrz 2010, o 21:22

Post »

;:3
u mnie skrętniki coraz bardziej wypierają fiołki, więc będę przychodzić oglądać Twoje.
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka :)
mroofka
500p
500p

Post »

Moniczka Dzięki za miłe odwiedziny ;:196
Basiu No właśnie - skrętniki... W tym rzecz, że u mnie zaczynają się panoszyć i jedne i drugie... Chyba będę zmuszona przerzedzić inne doniczkowce, żeby zrobić im miejsce. Tylko dziś przybyło mi 12 fiołków odmianowych od Sary :oops:
Awatar użytkownika
Monik27
500p
500p
Od: 23 sty 2012, o 08:55

Post »

;:138 ;:138 ale beda kwitly musisz koniecznie pokazac jak juz w pelni zakwitna nie moge sie doczekac to dopiero widok bedzie
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
mroofka
500p
500p

Post »

Moniczko Już też się tego nie mogę doczekać. Stoją wszystkie na jednym parapecie, więc jak zakwitną równocześnie, to naprawdę będzie kolorowo... Póki co - czekam ;:65 ;:65 ;:65
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

mroofka pisze:Komu rozwijające się pączusie nie poprawiają nastroju? :D ...
Kasiu chyba nie ma takiej osoby :D Zapączkowane fiołki to taki słodki widok ;:167
Teraz czekam na zdjęcia kwiatów :wink:
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
mroofka
500p
500p

Post »

Iwonko Przez weekend nie będzie mnie w domu, więc jak wrócę, to pewnie już będą na mnie czekały rozwinięte kwiatuszki :tan Może to i lepiej, że mnie nie będzie, bo pewnie bym cały czas latała do parapetu i nadzorowała postępy :D
Awatar użytkownika
Sylwiakr
50p
50p
Od: 19 mar 2012, o 19:35

Post »

Witaj Mroofko. :wit
Wpadłam w odwiedziny, przywitać się i zapoznać. Teraz pół nocy będę wzdychać takie śliczności
u Ciebie zobaczyłam ;:oj
Pozdrawiam Sylwia
za moją firanką
mroofka
500p
500p

Post »

Sylwia Bardzo mi miło, że zajrzałaś ;:196 Dzięki za ciepłe słowo.
Awatar użytkownika
fiskomp
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 wrz 2010, o 21:22

Post »

;:138 12 fiołków no no, nic tylko dumać jak by tu coś upchnąć albo zwiekszyć miejce dla zielonych. :D

A wiesz jak mieszkałam w bloku (mała klatka tylko 5 sąsiadów) to miałam też dużo kwiatów (a tylko 3 okna każde 2,20 m), niektóre stawiałam na klatce schodowej na początku sasiedzi parskali, że liście bedą lecieć że okno się trudno otwiera, potem sie przyzwyczalili a jak sie przeprowdzałam do domu i zabierałam roślinki to niektórzy byli nawet żli że zabieram kwiaty. Kiedyś byłam w odwiedzinach u mojego nabywcy mieszkania i na klatce znów stoja kwiaty moi sasiedzi powynosili, bo uznali że jest pusto i brzytko. Czyli można się do czegoś przyzwyczalić, a nawet zmienić zdanie, że tak też może być lepiej.
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka :)
mroofka
500p
500p

Post »

U mnie jest podobnie. Całe życie mieszkałam w dużym domu, gdzie miałam do swojej dyspozycji... hmmm... niech policzę... 18 parapetów. Od kilku miesięcy mieszkam w bloku i tu mam tylko 4 parapety + narożnik z oknami tarasowymi. Kilka kwiatów z mojego mieszkania już też wylądowało na klatce. Chyba nikomu nie przeszkadzają - w każdym razie nikt się nie skarżył. Co do zmiany zdania w kwestii roślin, to na pewno mój mąż zmienił do nich stosunek pod moim wpływem. Kiedy po wprowadzeniu się do niego zaczęłam mu znosić do mieszkania rośliny, to trochę psioczył, ale teraz też je bardzo lubi - oczywiście tylko oglądać, nie pielęgnować, ale dobre i to :D
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

mroofka pisze:to trochę psioczył, ale teraz też je bardzo lubi - oczywiście tylko oglądać, nie pielęgnować, ale dobre i to

a przestań, ja to bym nie chciała żeby mi się wtrącał w pielęgnowanie ;:222 jeszcze by namotał tak, że potem tylko chodziłabym :twisted: ;:224
fiskomp pisze:Kiedyś byłam w odwiedzinach u mojego nabywcy mieszkania i na klatce znów stoja kwiaty moi sasiedzi powynosili, bo uznali że jest pusto i brzytko.

czyli tak jak z moim M - postawiłam mu na komodzie przy łóżku kwiatka, przyzwyczaił się i po roku mu go zabrałam to miałam ;:161 z jego oczu :;230 musiałam postawić z powrotem ;:108
mroofka pisze:Może to i lepiej, że mnie nie będzie, bo pewnie bym cały czas latała do parapetu i nadzorowała postępy

właśnie, ja też chyba muszę się na jakąś wycieczkę wysłać bo biedne kwiatki przestaną to znosić, bo do tej pory biegałam wokół nich po pracy, a teraz... jeszcze przed pracą ;:124 toż to nienormalne :;230
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Wpadlam i ja i juz tutaj zostane.Tyle tutaj pieknych storczykow i fiolaskow-wszystko to co kocham ;:138
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”