Niekończąca się opowieść...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Niekończąca się opowieść...

Post »

Grażynko dmuchaj mocno, żeby ta wiosna przyszła i została dłużej... u Ciebie już ślicznie ;:167
Su to zdjęcie z trawami jest z końca poździernika, więc kolorki juz wyblakły. Szukałam zdjecia z lata ale jeszcze nie znalazłam.... za to Wam wkleję te koty. Specjalnie dla Su i Grażynki: Czesiek i Luśka

Obrazek

Obrazek

Asiu JLG czy na powitanie może być pokłon w wydaniu dalii?

Obrazek
Awatar użytkownika
majar
1000p
1000p
Od: 26 sty 2011, o 14:21
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To u Ciebie już śniegi odeszły? U mnie na groniu Koszarawy leży metr śniegu i o krokusach nawet nie marzę. Chciałam na święta dojechać, ale górale powiedzieli, że nie mamy szansy wjechać pod górę. :?
Aniu, już się cieszę na wiosenne fotki. :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Dzięki za zwierzaki.
Sympatyczne pyszczki.
Dla nich teraz zaczyna się raj.
A dla nas już od dzisiaj. :uszy
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

daffodil pisze: za to Wam wkleję te koty. Specjalnie dla Su i Grażynki: Czesiek i Luśka
A dla mnie? ;:198
Aśiulku, nie jest ważne, co nie zrobione, tylko to, co już zrobione. A jakie jest to co zrobione - każdy widzi :D
Cieszę się, że też należysz do grona miłośników szafirków. Dla mnie to zdecydowanie ulubione kwiatki wiosenne - ale te pachnące! :D
A powiedz mi, co to za kwiaty jaśnieją w tle za Heidi Klum?
Awatar użytkownika
renim
500p
500p
Od: 30 sty 2010, o 16:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Asiu widok kota z szafirkami bardzo pozytywnie mnie nastroił. :tan

pozdrawiam ;:3
Awatar użytkownika
Sure
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2010, o 21:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

daffodil pisze:Su to zdjęcie z trawami jest z końca poździernika, więc kolorki już wyblakły. Szukałam zdjecia z lata ale jeszcze nie znalazłam.... za to Wam wkleję te koty. Specjalnie dla Su i Grażynki: Czesiek i Luśka
Ooo! Bardzo dziękuję! :D
Czesiek i Luśka - strasznie fajne. A czy w parze też występują? Moje rzadko, ale czasem uda się je złapać razem, kiedy nie walczą! ;)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Majko śnieg u mnie zszedł, ale znając nasz mikroklimat jeszcze nie raz spadnie i poleży nawet czasami kilka dni. Po prostu takie polożenie. Wiosenne fotki będą, ale na razie zeszłoroczne :;230 - może być ?

Obrazek

Grażynko oczywiście byłam już u Ciebie i wszystko obejrzałam ;:180 . Wiesz, mam olbrzymią prośbę ;:196 . Wydaje mi się, że to kiedyś Ty pisałaś mi co zrobić ze świeżym obornikiem, ale ja oczywiście zapomniałam :oops:

Izuniu za Heidi rosły dalie - niskie, jasno-pomarańczowe. Chcesz ;:167 chcij proszę.
Przepraszam za brak fotki dla Ciebie. Skoro lubisz szafirki to może być takie?

Obrazek

Reniu to może to powyzsze zdjęcie również Ci się spodoba?

Agatko w parze bardzo, bardzo rzadko i tylko w jednej sytuacji. Mianowicie, kiedy oba koty są w ogródku a pojawi się jakis obcy kot. Wtedy są najlepszymi przyjaciółmi i przepędzają wspólnie intruza. Oj, widok jest to nieziemski jak potrafią "kompatybilnie" wtedy działać. Czesiek to kot mojego brata, który spędza z nami weekendy i inne dni kiedy oni wyjeżdzają. Poszukam jeszcze zdjęć.....
Awatar użytkownika
JLG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 mar 2009, o 17:16

Post »

Zdjęcie dalii piękne, na początku jakoś nie bardzo byłam przekonana do tych kwiatów (wykopywanie na zimę), ale są to niezawodne kwiaty jesieni, kiedy już mało co tak obficie kwitnie.
No i dziwnym trafem na wczorajszych zakupach ogrodowych (miałam kupić tylko chemię!), do koszyczka same wpadły mi bulwy dalii...

Zdjęcia się nie otwierają, bo były umieszczone na na NIEDOZWOLONY-HOSTING - forum banuje ten hosting, bo zdarzało się, że zamiast fotki roślin pojawiały się ni stąd ni zowąd fotki gołych panienek... Część fotek ponownie wrzuciłam do swojego wątku (od strony 7), a teraz czekam aż będę mogła dorzucić fotki już z tego sezonu.
linki Lesi
aktualny
Pozdrawiam ciepło - Joasia
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Mnie chodziło o zdjęcia kotów! Ale żartowałam oczywiście :lol:
Za szafirki dziękuję ;:180
Dalii nie kcem :oops: Dawno już z nich zrezygnowałam, bo ... leniwa jestem i nie chce mi się ich co roku wykopywać i na nowo sadzić. A karpy coraz większe, cięższe ...
Poza tym i tak nie mam ich gdzie przechowywać.
Ale nie martw się! Jak kiedys przyjadę, to na pewno będę coś chciała :wink: ;:196
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

O rany !!!! ;:215
jestem pod wrażeniem -podziwiam przestrzeń,widoki i ogród jak z bajki , znam Beskidy- Zywiec,Wisłę,Szczyrk... kocham góry bo ja jestem z nizin,wpisuję się żeby dalej śledzić Twoje śliczności , a jak tam u Was śnieg jeszcze jest ? w sobotę jadę na weekend do Karpacza i się zastanawiam jak jest, natomiast w majowy weekend właśnie ponownie w Beskidy
pozdrawiam słonecznie :wit
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

Asiu ;:138
odkryłam Twój wątek! Ogród robi piorunujące wrażenie!!! :shock: :shock: :shock:
Ach te pagórki, wzniesienia terenu robią niesamowity klimat! Schodki, murki... to o czym zawsze marzyłam ;:167
Twój ogród jest dowodem na to, że i w chłodniejszym rejonie można uprawiać tak wiele roślin! ;:63
Zatrzymałam się oczywiście dłużej przy różyczkach... i z niecierpliwością wyczekuję czerwcowego kwitnienia u ciebie ;:215
pozdrawiam ciepło!
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Asiu kociska bardzo wdzięczne, więc może dołączę do Izy.
Zeszłoroczne ładne ale tegoroczne byłyby lepsze. :D
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
asia0809
1000p
1000p
Od: 27 lut 2007, o 00:34

Post »

Asiu, właśnie odkryłam, że założyłaś swój wątek ;:63 .
To co pokazałaś jest oszałamiające. Jestem pod ogromnym wrażeniem i wciąż wracam i oglądam od początku zdjęcia.
Śliczny ten Twój ogród a na dodatek w ciekawym krajobrazowo miejscu. Wielkie brawa!!
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Asiu dzięki za rózyczkę.,Czesiek i Luśka rozbrajające.
Zeszłoroczne fotki cebulowych piękne.Dalie uwielbiam ale już ich nie sadzę(coby nie wykopywać :lol: )
Awatar użytkownika
ursulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 paź 2009, o 23:12

Post »

Asiu Daffodilko - jestem olśniona!
Posmakowałam sobie wątek od początku i okropnie się rozgorączkowałam. I Ty mnie pytałaś o kompozycje?!
No toż przecież wpuściłaś mnie w maksymalne maliny! Skromność skromnością, ale Twój ogród jest jednym z piękniejszych na forum!
Tchnie spokojem i stonowaną elegancją. Asiu, aż się zaciekawiłam - jaka jesteś jako osoba, że stworzyłaś taki OGRÓD. Zagadkowa z Ciebie ogrodniczka.
Co do zdjęć, to wyraźnie widać, że są zrobione sercem - kochasz to miejsce...

Dziękuję za kota!! A nawet dwa!! Mrau - Czesiek jest boski. Pewnie, że wiem dlaczego tamto zdjęcie było dla mnie :D
Aha, i bardzo mi się podoba, że rabaty są takie malarskie - piękne plamy kolorów i faktur. Od razu widać skalę - że to nie żaden mikrus, tylko obszerny dojrzały ogród.
I wiesz co? Wcale już nie musisz szukać stylu ogrodu, bo już go masz!
Pozdrówki serdeczne - Ula
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”