Moim marzeniem jest mieć mały domek na wsi z pięknym ogródkiem Od urodzenia mieszkam w mieście gdzie nie ma za dużo zieleni. Dlatego staram się mieć jej jak najwięcej w domu i na balkonie
Beatko marzenia czasami się spełniają , a najważniejsze że masz kwiaty w domu i na balkonie :lol:A tam można mieć istne cuda w skrzynkach ,sadz i pokazuj :P
No to przed moimi kwiatkami nie lada wyzwanie - mają szlaban na wychodzenie więc przed nimi bojowe zadanie ,przetrwać w takich warunkach przez parę dni .....a oto jak opanowały łazienkę i pokoik
mam nadzieje że fachowcy nie nawalą i wszystko w niedziele zacznie wracać do ładu
No a ja to kiepsko widzę , chociaż łazienka jest urocza świetny klimacik w niej panuję fachowcy nawalili więc siedzę z pozaklejanymi meblami no i trzymajcie kciuki za moje kwiatki żeby przypadkiem coś się do nich nie przyczepiło i wytrzymały jeszcze parę dni
Po małym zamieszaniu towarzystwo się rozeszło , no i mam pytanie chciała bym teraz je profilaktycznie zabezpieczyć przed tymi robaczkami na ziemi i muszkami czym popryskać