Moniczko 
Zmiany się szykują, od początku wątku wprowadzam Was w te plany, teraz czas na realizację
Zapału mi nie brakuje, jednak znowu..pojawiły się schody. Ogrodnik zadzwonił, że całkiem rozłozyła go choroba i nie zacznie jutro

Najwcześniej będzie do życia w poniedziałek, więc wszystko się opóźni..

Trochę mi to podcięło skrzydła, bo plan (łącznie z klepniętym urlopem w piątek) miałam ustawiony na maxa, ale trudno. Sadzenie powojników zaczynam zgodnie z planem, róże w przyszłym tygodniu.
Jacek, miło mi, że tutaj zaglądasz! Moja wiosna wywołuje już teorie spiskowe o podgrzewanym ogrodzie, albo też odgrzewanych, ubiegłorocznych zdjęciach..haha

Dużo już kwitnie, a będzie jeszcze więcej, bo cebulek posadziła całe mnóstwo

Zapraszam ponownie
Witaj
Anusiu 
Miło mi, że zechciałaś do mnie zajrzeć! Serce mi rośnie od tylu pochwał...

zwłaszcza, że tyle piękniejszych ogrodów na Forum. Staram się kształtować ogród według jakiegoś zamysłu, ale żaden ze mnie projektant czy ogrodnik, po prostu amator z zapałem

Działam w ogrodzie dopiero od 2 lat i wciąż się uczę, a Forum to dla mnie prawdziwa skarbnica wiedzy. Poza tym wygląd ogrodu to nie tylko moja zasługa i dużo jeszcze do zrobienia, ale uprzejmie dziękuję za wszystkie serdeczności
W tym roku będzie sporo zmian, jak już pewnie wiesz i mam nadzieję, że będzie co pokazywać odwiedzającym
W weekend pokażę kolejne fotki, obiecuję

Załóż swój wątek, żebyśmy mogli odwiedzać Twoje zielone zakątki