pierwsza fotka miała być inna. Ale cielak ze mnie
  pierwsza fotka miała być inna. Ale cielak ze mnieTeraz ta właściwa

I Szelma smętnie leżąca pod kominkiem i też pewnie marząca o wiośnie i wygrzewaniu się w słonku na trwace

beagielek też fajny- nie ucieka Tobie ?-słyszałam ,że te rasy jak tylko wiatr złapią to już nie ma się na nich wpływu. U mnie w mieście jeszcze nie widziałam beagle bez smyczy, no chyba ,że w ogrodzie
 beagielek też fajny- nie ucieka Tobie ?-słyszałam ,że te rasy jak tylko wiatr złapią to już nie ma się na nich wpływu. U mnie w mieście jeszcze nie widziałam beagle bez smyczy, no chyba ,że w ogrodzie 

Wczoraj dokupiłam tylko jedną begonię, nasiona najpotrzebniejszych roślin już mam. Śnieg powoli znika, choć wciąż biało. Pokazały się ponad nim kępki liści krokusów
 Wczoraj dokupiłam tylko jedną begonię, nasiona najpotrzebniejszych roślin już mam. Śnieg powoli znika, choć wciąż biało. Pokazały się ponad nim kępki liści krokusów 

Może czeka Cię przyjemny dzień?
 Może czeka Cię przyjemny dzień?

). Jeżeli nie masz samego piachu, zaryzykowałabym. W piachu nie ma raczej szans, w innej ziemi może sobie poradzić
 ). Jeżeli nie masz samego piachu, zaryzykowałabym. W piachu nie ma raczej szans, w innej ziemi może sobie poradzić 

Oto one
 Oto one

A potem znoszenie konarów i grabienie drobnych gałązek....i tak sobota zeszła cała. Niestety w amoku pakowania zapomniałam aparatu
 A potem znoszenie konarów i grabienie drobnych gałązek....i tak sobota zeszła cała. Niestety w amoku pakowania zapomniałam aparatu  , więc fotorelacja za tydzień. Teraz już w czwartek włożę go do auta, bo w piątek, gdy wracam ze szkoły biegam jak za zwierzakami, pakuję je do transporterów i pędem pod pracę do męża na 15, żeby dotrzeć jak najwcześniej na działkę.
 , więc fotorelacja za tydzień. Teraz już w czwartek włożę go do auta, bo w piątek, gdy wracam ze szkoły biegam jak za zwierzakami, pakuję je do transporterów i pędem pod pracę do męża na 15, żeby dotrzeć jak najwcześniej na działkę.