szkoda słów , nie wiadomo czy sie śmiać czy płakaćMonia68 pisze:Jadziu, ja tak nie cierpię zimy, że chociaz nasz las ciągle wygląda urokliwie, to Pawcio ciągle pyta, kiedy znowu pojedziemy do ciepłych krajówWiadomo, że do Wielkanocy jest to niemożliwe, więc ciężko Mu wytrzymać w szkole
Dla mnie totalnym szokiem jest niewiedza wychowawczyni... Po feriach każde dziecko musiało opowiadać, gdzie było na feriach zimowych... a pani stwierdziła, że takiego miejsca na świecie, gdzie był Pawcio, nie ma
![]()
![]()
Wkurzyłam się oczywiście na maxa, zaniosłam film z wyjazdu, a pani po prostu stwierdziała, że lepiej powiedzieć dzieciom, że takie miejsce nie istnieje, niż miałyby poczucie, że są gorsze i nigdy tam nie pojadą
![]()
![]()
![]()
Nie komentuję tego, życzę Wam miłego popołudnia![]()
Po prostu nie wierzęMonia68 pisze:Jadziu, ja tak nie cierpię zimy, że chociaz nasz las ciągle wygląda urokliwie, to Pawcio ciągle pyta, kiedy znowu pojedziemy do ciepłych krajówWiadomo, że do Wielkanocy jest to niemożliwe, więc ciężko Mu wytrzymać w szkole
Dla mnie totalnym szokiem jest niewiedza wychowawczyni... Po feriach każde dziecko musiało opowiadać, gdzie było na feriach zimowych... a pani stwierdziła, że takiego miejsca na świecie, gdzie był Pawcio, nie ma
![]()
![]()
Wkurzyłam się oczywiście na maxa, zaniosłam film z wyjazdu, a pani po prostu stwierdziała, że lepiej powiedzieć dzieciom, że takie miejsce nie istnieje, niż miałyby poczucie, że są gorsze i nigdy tam nie pojadą
![]()
![]()
![]()
Nie komentuję tego, życzę Wam miłego popołudnia![]()