Moja młoda działeczka - aanula cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Widzisz Aniu, tak się niecierpliwiłaś, a masz taką śliczną wiosenkę.
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

eleka pisze:Widzisz Aniu, tak się niecierpliwiłaś, a masz taką śliczną wiosenkę.
:D :D To dopiero początek mojej wiosny :D :D
Czekam na jeszcze śliczniejszą :D :D :D
;:2
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu wiosenka powolutku ale do ciebie już doszła :lol:
Te twoje żółte iryski są prześliczne , nie mówiąc już o innych kwiatkach :shock:
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

aanula pisze:
eleka pisze:Widzisz Aniu, tak się niecierpliwiłaś, a masz taką śliczną wiosenkę.
:D :D To dopiero początek mojej wiosny :D :D
Czekam na jeszcze śliczniejszą :D :D :D
;:2
Anula, jak na początek to cudnie! U mnie też trochę wiosny już widać, ale kanna śpi jak zaklęta. Wsadziłam ją do drugiej donicy i wystawiłam na słońce ale zupełnie nic się nie dzieje. Może więcej ją podlać?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Guciu :D kanny dość długo wschodzą :wink: Musisz uzbroić się w cierpliwość ... 8)
Za dużo też nie możesz w nią lać, bo zgnije od przelania :wink: Sprawdzaj ziemię, jak będzie sucho to wtedy daj jaj pićku :D Niech stoi spokojnie na słoneczku a TY czekaj :D W końcu pokaże się :roll: A jak nie będzie chciała urosnąć to doślę Ci jej "siostrzyczkę" ... :lol:
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Aniu ładnie do Ciebie przyszła wiosna , krokusiki przeurocze u mnie śnieg je po przygniatał i po nich już ....te żółte kwiatki to ... irysy :lol:
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Dzięki serdeczne Aniu za zaproszenie na zimne piwko. :D

Na widok takich pięknych wiosennych kwiatów aż się lepiej oddycha ...prawda?
A co to masz.... takie śliczne niebieskie kwiatki (pierwsza fotka z dn. 2 kwietnia). Cudowny nieznajomy. :D
Pozdrawiam i pa. :D
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

jolciajci pisze:Aniu wiosenka powolutku ale do ciebie już doszła :lol:
Te twoje żółte iryski są prześliczne , nie mówiąc już o innych kwiatkach :shock:
Jolu Kochana :D moja działka w porównaniu z Twoją, to mały pikuś :roll: :D U Ciebie to RAJ a u mnie to jeszcze przedsionek oazy :D :D Bywam u Ciebie dość często i upajam się widokami :D :D
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beata T pisze:Aniu ładnie do Ciebie przyszła wiosna , krokusiki przeurocze u mnie śnieg je po przygniatał i po nich już ....te żółte kwiatki to ... irysy :lol:
Beatko :roll: nareszcie mam namiastkę wiosny :D Cały czas tylko ogladałam śliczności na waszych działkach aż w końcu doczekałam się u siebie ... :lol:
Te żółte iryski zakwitły na mojej działce jako pierwsze wiosenne kwiatki :shock: :D
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elizabetka pisze:Dzięki serdeczne Aniu za zaproszenie na zimne piwko. :D

Na widok takich pięknych wiosennych kwiatów aż się lepiej oddycha ...prawda?
A co to masz.... takie śliczne niebieskie kwiatki (pierwsza fotka z dn. 2 kwietnia). Cudowny nieznajomy. :D
Pozdrawiam i pa. :D
Oj! Tak! Elu :D Człowiek inaczej oddycha i życie od razu wydaje się piękniejsze, jak widzi tyle piękności i kolorów :D

A ten cudowny nieznajomy z pierwszej fotki, to przywędrował do mnie jakiś czas temu /nawet nie wiem skąd...:wink: / ... i tak mu tam dobrze, że ani myśli zmieniać miejsce :D :D :D

Elżuniu :D to na kiedy mam szykować te zimne piwko...?? ;:136
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przyszłam wreszcie i do Ciebie Aniu, zobaczyc podlaską wiosnę :D Coś mi naściemniałaś, przecież u Ciebie wiosna pełna gębą :lol: :lol: Może troszkę późniejsza niż u mnie, ale też piękna, poza tym w Opolu wiosna szybko mija, za szybko jak dla mnie, bo to najpiękniejsza pora roku :lol:

Na pewno wrócę do Ciebie, będę oglądać to co u mnie już przekwitło :cry:
Do zobaczenia :D
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Daisy pisze:Przyszłam wreszcie i do Ciebie Aniu, zobaczyc podlaską wiosnę :D Coś mi naściemniałaś, przecież u Ciebie wiosna pełna gębą :lol: :lol: Może troszkę późniejsza niż u mnie, ale też piękna, poza tym w Opolu wiosna szybko mija, za szybko jak dla mnie, bo to najpiękniejsza pora roku :lol:

Na pewno wrócę do Ciebie, będę oglądać to co u mnie już przekwitło :cry:
Do zobaczenia :D
Ewuniu :D wiosna pełną gębą, to u mnie dopiero będzie, jak rozkwitną tulipany ... hiacynty ... żonkile ... anemony ... i inne wczesnowiosenne piękności :D :D Jutro po pracy pojadę na działkę to sprawdzę co tam nowego powychodziło z ziemi :wink: :D
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

I co Aniu ...powychodziło coś z tej ziemi :D
Daj nam na pożarcie parę fotek. :D
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50

Post »

Witaj, Aniu ! Wstyd mi, że tak dawno nie zostawiłam tu śladu, choć byłam już incognito, parę razy :oops: :oops:
To skutki pączkującego forum, przy ciągle upartej 24 godzinnej dobie :lol: . Proszę o usprawiedliwienie ;:180

Ślicznie zaczyna Ci się wiosna w ogródku .. z każdym dniem będzie bardziej kolorowo ;:7 .
Pokazane kwiatki piękne, ale największe wrażenie zrobiły na mnie te kanarkowe iryski - cudo ! Muszę
koniecznie upolować je jesienią, bo z moimi fioletowymi będą idealnie pasowały.

Pozdrowionka i dużo radości z kwiatowych , wiosennych prezentów . Pa,pa ! Dobranoc ;:41 ;:100
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elizabetka pisze:I co Aniu ...powychodziło coś z tej ziemi :D
Daj nam na pożarcie parę fotek. :D
Elżuniu, u mnie to najlepiej na razie powychodziły z ziemi kopce kreta :twisted: :lol:
Jest tak zimno, że nie dziwię się roślinkom, że siedzą w ziemi i czekają słoneczko :roll:

Amlos pisze:Witaj, Aniu ! Wstyd mi, że tak dawno nie zostawiłam tu śladu, choć byłam już incognito, parę razy
To skutki pączkującego forum, przy ciągle upartej 24 godzinnej dobie . Proszę o usprawiedliwienie

Aniu :D ja też u Ciebie często bywam incognito, więc rozgrzeszenie mamy obie :D

Wiosna u mnie rozwija się bardzo wolno :roll: ale na pewno w końcu buchnie pełną parą, lada dzień :D jak tylko poczuje trochę słoneczka :D :D Mam nadzieję, że to już w tym tygodniu ... :wink:
Iryski żółte mam dopiero pierwszy rok i cieszę się, że są takie ładne :D Ja poszukam na następy rok fioletowych .... :D :D :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”