Ale chyba z narzutem polskich dystrybutorów i pośredników ?ogrodowa marta pisze:ciotka pisze: A po ile płaciłaś za te pięknoty?
To są oryginały z licencją - kosztują ok.70zł
Bo Twoja strona www sugeruje zakładanie ogrodów, Marto ?
Haneczko kochana, wióry rogowe kupiłam parę paczek kilowych w ubiegłym roku w Lidl-u.Nie wiem jak duzę worki sa tego siarczanu, i czy wykorzystać moge dla innych roslin, czy tylko róże?hanka55 pisze:[i
Mia, skąd Ty takie skarby masz, jak wióry rogowe?
To nawóz na 3-5lat, który uwalnia się stopniowo, a krowieniec to sam cymes.
I tak - trzymaj.
Jeśli bardzo musisz, to w maju( wzmacniająco p/ko grzybom) i na jesień ( przeciwmroźnie) zasil je potasem ( siarczan potasu+siarczan magnezu - po 1 łyżeczce na 1l - oprysk , lub łyzeczka pod krzak posypowo) lub Polifoska, Plantafoska ( wiosna ).
I tyle - azot mają z wiórów i krowieńca.
Ciociuciotka pisze:Już za kilka godzin , no może kilkanaście, będę miała swoje wymarzone. Chyba nie będę spać.
Dlaczego masz pecha? Ja zamawiałam w piątek na konkretny dzień czyli na dzisiaj i dostałam potwierdzenie , że już jadą. Uzupełnienie do cennika. W doniczkach po 13 zł. Ja zapłacę za 20 sztuk w najlepszym wyborze, w tym 2 w doniczkach i 1 angielska z licencją łącznie z opłatami 272 zł. Koszty przesyłki w zależności od wagi od 17,- do 19,- zł. Pobranie, jeśli nie płacisz na konto 7,50 zł. ;:54jokaer pisze:dziekuje , czyli ja mam pecha