survivor26 nie sądzę, bym była ekspertem w dziedzinie projektowania, sama przecież się dopiero uczę! :)Ale grunt, to próbować i czerpać z tego radość!
W miejscu, z którego chcę przedłużyć rabatę rośnie: ŻÓŁTA TRYTOMA I ŻURAWKA "Palace purple", dalej planuję posadzić:
KRWAWNIK BIAŁY, JEŻÓWKĘ "Hot Lava", ŚWIERK "Inversa", KONWALNIK "Niger", ŻURAWKI "Lime Pie", PRZETACZNIK KŁOSOWY, ŻURAWKĘ "Southern Comfort", ROZCHODNIK "Raspberry Truffle", CYPRYSIK JAPOŃSKI, JEŻÓWKĘ "Green Jevel", LEN TRWAŁY, jakieś drzewko sczepione na pniu, może MODRZEW, COSMOS CZEKOLADOWY, JEŻÓWKA "Tiki Torch", TRAWA Red Baron", i BERBERYS "Aurea"..i gotowe!
Jeśli tylko zdobędę wszystkie rośliny, to może mój projekt (jutro postarał się wkleić fotkę) dojdzie do skutku

Przy okazji zastanawia mnie jedna rzecz; układałam rośliny, tak by pasowały do siebie wysokością, kolorem i kształtem..ale w sumie nie zrobiłam jednej rzeczy, dane egzemplarze się nie powtarzają..a czytałam kiedyś, że to własnie pewna powtarzalność wprowadza ład na rabacie. Co o tym sądzicie?