Elizabetko! Wlazłach do Ciebie by humor poprawić!!!!  I poprawiłam
 Elizabetko! Wlazłach do Ciebie by humor poprawić!!!!  I poprawiłam  Róże pikne!!!!! Choć u Ciebie Tosia odliczo dni do wiosny (radocha) u mnie na Błoniach rajcuje mróz siarczysty, a pierzyn śniegowych Bozia poskąpiła. Co przetrzymie?  Dwa tydnie tymu krokusom się zachciało świat zobejrzeć....no to na wiosna jo ich chyba nie byda podziwiać
  Róże pikne!!!!! Choć u Ciebie Tosia odliczo dni do wiosny (radocha) u mnie na Błoniach rajcuje mróz siarczysty, a pierzyn śniegowych Bozia poskąpiła. Co przetrzymie?  Dwa tydnie tymu krokusom się zachciało świat zobejrzeć....no to na wiosna jo ich chyba nie byda podziwiać  Zdrowiej Dziołcha na tym czosnku gibko !!!
  Zdrowiej Dziołcha na tym czosnku gibko !!!PS. Tosia pisała o wystawie w Chorzowie. Kiedy jest. Jo mysłowicko choć tera na Błoniach, może zjada....

Jak przezyją te mrozy, to będę się głowić nad tym Biedermeierem, bo widzę, że donica odpada
  Jak przezyją te mrozy, to będę się głowić nad tym Biedermeierem, bo widzę, że donica odpada   

nas  zaraz zbeszta za te pogawędki na jej wątku
  nas  zaraz zbeszta za te pogawędki na jej wątku   

Obiecała Elusiu, obiecała.....
 Obiecała Elusiu, obiecała..... 

Ja tez byłam w poniedziałek jeszcze przykrywać czym się dało , ale nie mam tego tak dużo co Ty.
  Ja tez byłam w poniedziałek jeszcze przykrywać czym się dało , ale nie mam tego tak dużo co Ty.