No i znowu pada i moje plany na dzisiaj wzięły w łeb. Myślałam, że wysadzę resztę liliowców i posadzę bratki - a tu klapa, leje coraz bardziej. I jak tu zaplanować ogrodowe prace ?
Basiu - trochę rzeczywiście zaszalałam i teraz kasa pusta.

I ten sam problem jak co roku - gdzie ja to wszystko upchnę ?

Ale mimo wszystko co moje, to moje i już dalej będzie u mnie rosło. :P :P :P Ale i u innych forumowiczów jest mnóstwo nowości, więc to forum w tym roku będzie pękać w szwach od ekstra nabytków, nowości i cudeniek - tego jestem pewna. No a jak pokażesz swoje zrealizowane plany - to dopiero będzie widok ! :P :P
Izuś - ja bardzo Cię proszę tylko nie umieraj.......

, już lecę z pomocą / paczuszka się szykuje/ lekarstwo będzie lada moment......

tylko poczekaj troszeczkę...... :P :P :P
A pomysł z koziołkami jest ekstra. Gdyby tak jeszcze mały daszek nad koziołkiem to i pogoda byłaby nie straszna i lekkie zacienienie dla roślinek. No....nie mówiąc już o miejscu na ziemi
Dorotko - ja też tak myślałam i całą kurację diabli wzięli jak tylko zobaczyłam te bratki.

Propozycja piętrowych nasadzeń pada na tym forum nie po raz pierwszy, więc kto wie czy nie znajdzie się jakiś propagator tej idei, który zrealizuje ją i zszokuje wszystkich.
Gabi - ja też jeszcze nie dostałam, ale oni zawsze wysyłają dopiero w kwietniu - może to i dobrze, bo pogoda teraz taka w kratkę. Ale zawsze dostaję to co mam zamówione. Nie musisz się martwić - z pewnością przyjdzie tylko trochę póżniej.
Małgosiu - bratki po 4 zł ?

Ależ drożyzna ! Nic dziwnego że pod koniec sezonu wyprzedają wszystko za bezcen. Oj będzie fotek i to sporo, jak tylko rok i pogoda będą względne. Mam nadzieję że ten rok będzie u mnie przynajmniej taki jak zeszły - a był super.
Joluś - super, będziemy się wymieniać jak kępy liliowców podrosną. Myślę, że się zgodzisz. Zobaczysz jakie będą śliczne. Te najnowsze odmiany są rewelacyjne.

Bardzo się cieszę, że nasze ogródki będą takie kolorowe. :P :P :P