Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
Aguniu fatalnie zaczął się ten tydzień to może skończy się dobrze. 

- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Kochane, ja też jestem happy że tu jesteśmy razem 
z informacji od Administracji: forum będzie działało do wieczora, a potem będzie wyłączone i dalej naprawiane... więcej
TU

z informacji od Administracji: forum będzie działało do wieczora, a potem będzie wyłączone i dalej naprawiane... więcej
TU
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
jakos wątpię.....pogłoski sa nieciekawe 

- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:

teraz FO i jakieś problemy

cieszę się chwilą ale ona ulotna jest

życzę mimo wszystko spokojnego dnia

- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
A ja wierzę, że to jakiś zbieg okoliczności z tą awarią !!! Zobaczycie, wszystko będzie dobrze 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,chciałam ci bardzo podziękować za twoją życzliwość i cierpliwość do mnie.
Już doszłam do wniosku,że jak jest więcej wątków niż 5 to dziewczyny zestawienie tych poprzednich mają na pierwszej stronie przy otwarciu wątku.Nic nie daóło nawet to okrojenie,więc wstawiłam na 1ej stronie odnośnik do 1ej części wątku.Jeszcze raz dziękuję ci bardzo.
Już doszłam do wniosku,że jak jest więcej wątków niż 5 to dziewczyny zestawienie tych poprzednich mają na pierwszej stronie przy otwarciu wątku.Nic nie daóło nawet to okrojenie,więc wstawiłam na 1ej stronie odnośnik do 1ej części wątku.Jeszcze raz dziękuję ci bardzo.
Gosiu, może zrobić Ci spis treści? będzie to wyglądało tak, jak u mnie... nie masz za co dziękować, zawsze chętnie pomogę 
Gat, musi być dobrze, ale nie zaszkodzi wymienić między sobą kontakty
Bożenko, samo życie, które teraz doświadcza nas trudniejszymi doświadczeniami... oczywiście zniknięcie FO byłoby dużym kłopotem dla nas - jesteśmy ze sobą zżyci niemal jak rodzina, ale prawdziwy smutek to odejście jednej z nas...
Dosiu, dzięki!
Dorotko, bądźmy dobrej myśli

Gat, musi być dobrze, ale nie zaszkodzi wymienić między sobą kontakty

Bożenko, samo życie, które teraz doświadcza nas trudniejszymi doświadczeniami... oczywiście zniknięcie FO byłoby dużym kłopotem dla nas - jesteśmy ze sobą zżyci niemal jak rodzina, ale prawdziwy smutek to odejście jednej z nas...
Dosiu, dzięki!
Dorotko, bądźmy dobrej myśli

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
No właśnie tak chyba by było najlepiej spis treści i aktualny wątek
Forum jeszcze rok 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kurczaki zimno sie zrobilo - takie 2 stopnie na plusie, to czleka telepia troche
Ale ladnie slonce wyszlo czyli naprawde to ochlodzenie idzie
no nic jakos przeczekamy, nie mamy innego wyjscia.

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Teraz, kiedy wiadomo, że z forum nic złego się jeszcze nie stanie, mogę przeczekiwać
U mnie robi się naprawdę zimno.

- AGP-ON
- 200p
- Od: 29 paź 2010, o 09:17
- Kontakt:
Masz doskonale rozplanowany ogród, jestem pełen uznania.
... ale zdjęcia sa po prostu rewelacyjne, od razu widać żyłkę fotografa ;-)
Jakiego używasz sprzętu?
... ale zdjęcia sa po prostu rewelacyjne, od razu widać żyłkę fotografa ;-)
Jakiego używasz sprzętu?
Grzegorz - witaj
cieszę się, że mój ogród zdobył uznanie w Twoich oczach... ten sezon będzie już szóstym i niesie ze sobą trochę zmian... mam nadzieję, że wiosną będzie co oglądać, bo póki co, ogród zasypany śniegiem (pod którym widać kolejne kopce
)... zdjęcia do późnej jesieni robiłam prostą i dość leciwą cyfrówką Sony, ale się popsuła :P teraz mam dobrą lustrzankę Nikona i jestem z niej przezadowolona, chociaż ciągle się uczę jak robić dobre zdjęcia... wpadnę do Ciebie później 
Ewa, prawda? trochę nam ulżyło... u Ciebie zimno, czyli jaka temperatura jest teraz?
Julka, 2st na plusie i słońce - proszę Cię, nie narzekaj na telepanie :P
Gosia, trochę współpracy jeszcze między nami i wszystkiego się nauczysz
Dorota, ja też się cieszę jak nie wiem co ;)
Kochani, chcę Wam powiedzieć, że skrzynie drewniane na taras już prawie skończone... niedługo będą malowane w kolor orzecha... zamówienia na róże złożone, kasa w dużej części już wydana ;) mam upatrzone donice ceramiczne na front domu, duże i mniejsze sześciany w kolorze grafitu, bardzo mi się podobają... wiem też już, co w nich posadzę... jestem również umówiona z wykonawcą paleniska; sami na murarce się nie znamy ;) całość będzie wykonana z łupka, połączonego z drewnem (siedzisko ławeczki), nawierzchnia wysypana ciemnym żwirem... rabata okalająca z jednej strony palenisko będzie stworzona z roślin takich, jak: świerki Conica, miskanty chińskie, rozchodniki okazałe, jeżówki, ostróżki, naparstnice, a w nogach szałwia omszona...
niech już przyjdzie ta wiosna!
zostawiam Wam piękną Heritage:

Ewa, prawda? trochę nam ulżyło... u Ciebie zimno, czyli jaka temperatura jest teraz?
Julka, 2st na plusie i słońce - proszę Cię, nie narzekaj na telepanie :P
Gosia, trochę współpracy jeszcze między nami i wszystkiego się nauczysz

Dorota, ja też się cieszę jak nie wiem co ;)
Kochani, chcę Wam powiedzieć, że skrzynie drewniane na taras już prawie skończone... niedługo będą malowane w kolor orzecha... zamówienia na róże złożone, kasa w dużej części już wydana ;) mam upatrzone donice ceramiczne na front domu, duże i mniejsze sześciany w kolorze grafitu, bardzo mi się podobają... wiem też już, co w nich posadzę... jestem również umówiona z wykonawcą paleniska; sami na murarce się nie znamy ;) całość będzie wykonana z łupka, połączonego z drewnem (siedzisko ławeczki), nawierzchnia wysypana ciemnym żwirem... rabata okalająca z jednej strony palenisko będzie stworzona z roślin takich, jak: świerki Conica, miskanty chińskie, rozchodniki okazałe, jeżówki, ostróżki, naparstnice, a w nogach szałwia omszona...
niech już przyjdzie ta wiosna!
zostawiam Wam piękną Heritage: