Vanda powala.

Twoja Masdevallia Flaying Colours ma zupełnie inne wybarwienie, jak moja.

. Naprawdę zaszalałaś na wystawie. Masdevallia i Vandzia,i falki piękne, dobry zakup.
. Naprawdę zaszalałaś na wystawie. Masdevallia i Vandzia,i falki piękne, dobry zakup.  

. Kiedyś taką czekoladową widziałam na wystawie w Krakowie, bardzo oryginalna roślina, nie dziwię się, że ci wpadła w oko.
. Kiedyś taką czekoladową widziałam na wystawie w Krakowie, bardzo oryginalna roślina, nie dziwię się, że ci wpadła w oko. 
 Co za kolory....cudna!
 Co za kolory....cudna!

tylko pozazdrościć. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na taką różnorodność za wyjątkiem kupna przez internet. W moim mieście są ciągle te same kolory i żadnych nowości...
 tylko pozazdrościć. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na taką różnorodność za wyjątkiem kupna przez internet. W moim mieście są ciągle te same kolory i żadnych nowości...  od dawna poluję na mini mark oraz ludisia ale bezskutecznie i pewnie będę musiała upolować je w internecie
  od dawna poluję na mini mark oraz ludisia ale bezskutecznie i pewnie będę musiała upolować je w internecie 

skąd ja to znamiwachowa pisze:Cudne masz storczykitylko pozazdrościć. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na taką różnorodność za wyjątkiem kupna przez internet. W moim mieście są ciągle te same kolory i żadnych nowości...
od dawna poluję na mini mark oraz ludisia ale bezskutecznie i pewnie będę musiała upolować je w internecie
 pozostaje tylko net
 pozostaje tylko net