Obwieszczam, że od dzisiaj odpoczywam - do końca weekendu!
Krysiu, rozplenica bardzo dekoracyjnie wyglądała z śniegowymi ozdóbkami,bardzo ładna z niej trawka. Niestety, śnieg się szybko osypał i już nie jest tak ozdobnie. Ale cieszę się, ze posadziłam jeszcze inne odmiany...
Ewcia, odpoczynek będzie właśnie teraz, skończyłam pracować i do tego jeszcze pusto w domu, siedzę z kotami na kanapie przy kominku - po prostu błogość. Może zdążę nadrobić zaległości forumowe? ;)
Ale u Ciebie to naprawdę zimno było, tu widziałam najwyżej -4. Dla roślin to bezpieczniej, tylko widoki nie aż tak ładne...
Agatko,to witaj w klubie!
pociesza mnie tylko, że przy tym zapracowaniu czas szybko leci i ani się obejrzymy, jak nadejdzie wiosna!
Kasiu, zazdroszczę wyjazdu w góry, ja w tym roku chyba nie dam rady. Ale za to w końcu uruchomili wyciąg w Wieżycy, tylko piszą, że śniegu 5-15 cm, trochę mało. Wybiorę się sprawdzić, jakie warunki... ;)
Majka, też słyszałam o ociepleniu, a na razie było tylko kilka stopni poniżej zera. Właśnie zjechał płat śniegu z dachu, straszny rumor. Zobaczę, co przywalił...
Agatko, Ty mieszkasz chyba w najcieplejszym roegionie kraju. Zimą może mniej ładnych widoków, ale za to roślinki się w takich warunkach lepiej mają
Ewunia, już zaraz do Ciebie lecę, oglądać dalej. Zauważyłam, ze ogród z przewagą róż, na co i Twój nick wskazuje!
A przy okazji - są trawy które "wolą" piasek...
Marto, dzięki! Szkoda, ze pomponiki już pospadały...
Grażynko, a "chrześniaczka" ciągle bezimienna (nie licząc różnych przydomków, jak ruda, bura, czekoladka, pralinka, Frania, łobuz i małpiatka

)
hm, parę kilometrów dalej, a tak ciepło? Pewnie to wpływ morza, bo tu śnieg jeszcze leży...
a na parapecie kwitnąco (tylko strasznie powoli się rozwija)