A róża... taka pachnąca wszystkimi owocami, mmmmm... tylko wsadzić nos w te płatki!

Może nietypowo zarośnięty przez róże, ale miło popatrzeć
 Może nietypowo zarośnięty przez róże, ale miło popatrzeć  Będę do Ciebie zaglądać.
 Będę do Ciebie zaglądać.
 Tylko u mnie są wilki.
 Tylko u mnie są wilki.   Żeby nie było, że nie ostrzegałam.
  Żeby nie było, że nie ostrzegałam.   

Fakt, że trochę nietypowy, ale grzyby też są.
 Fakt, że trochę nietypowy, ale grzyby też są.   

Ewciu, wiedziałam, że albo Colette, a jak nie to na bank Abrahachamek.
 Ewciu, wiedziałam, że albo Colette, a jak nie to na bank Abrahachamek.   

hamaczek czy cóś ... ;)
 hamaczek czy cóś ... ;) 

Może jeszcze kiedyś zaszaleję.
 Może jeszcze kiedyś zaszaleję.  
  Mamy jedną watahę, która się przemieszcza po puszczy. Zimą rezyduje niedaleko i czasem leśniczy powiadamia, żeby uważać na psy i nie wypuszczać się na spacery za daleko.
  Mamy jedną watahę, która się przemieszcza po puszczy. Zimą rezyduje niedaleko i czasem leśniczy powiadamia, żeby uważać na psy i nie wypuszczać się na spacery za daleko.   Ja ich nigdy nie widziałam, ale Gordon potrafi przynieść z lasu np. nóżkę jelenia.
 Ja ich nigdy nie widziałam, ale Gordon potrafi przynieść z lasu np. nóżkę jelenia.   

Dobre określenie.
 Dobre określenie.
 Dlatego odpadają karuzele, diabelskie młyny, szybkie windy, huśtawki, loty samolotem, balonem, motolotnią, choć wszystkiego musiałam spróbować.
  Dlatego odpadają karuzele, diabelskie młyny, szybkie windy, huśtawki, loty samolotem, balonem, motolotnią, choć wszystkiego musiałam spróbować.  

to musi być dla Ciebie  przykre doznanie. Każdy z nas coś tam ma, z podobnych rzeczy.
  to musi być dla Ciebie  przykre doznanie. Każdy z nas coś tam ma, z podobnych rzeczy.

zakwitla jednym mikrym kwiatem i wydaje mi sie ze sie cofnela po posadzeniu
  zakwitla jednym mikrym kwiatem i wydaje mi sie ze sie cofnela po posadzeniu  

Dziwie sie sama sobie, bo przeciez kolorek "skucha"
  Dziwie sie sama sobie, bo przeciez kolorek "skucha"   ale wiesz jak jest, serece nie sluga
  ale wiesz jak jest, serece nie sluga