Jest śnieg

ibiza- witaj, ja też wybieram pachnące róże, myślę ze potem już będą inne kryteria. Widzę, że masz w stopce informację o zlocie, to może się spotkamy

majka411 - a co Ty myślisz o zlocie? przecież trzeba o tych różach pogadać, wpisuj się na listę

Edyta1 - słodziutka jesteś, ale mój ogród w rzeczywistości nie jest taki zachwycający, zdjecia trochę oszukują, ma ok 30a, ale stoją dwa budynki, a te zabierają dużo miejsca. No i następna nieścisłość, ogród nie jest w Lublinie, a kilka kilomertrów na zachód.
Elu, to cała prawda, czas do posiedzenia znajduje się tylko jak przyjeżdżają znajomi, nawet jak jest czas to usiedzieć nie możnaelsi pisze: I nie myśl sobie Ula, że będziesz miała czas obracać się na tym fotelu, wśród róż,
pewnie tak się nasiedzisz, jak ja na swojej ławeczce![]()
- kubek z kawą w jednej ręce a druga już szuka tego źdźbła, którego tam, pod różą, nie powinno być.

Jolu, nie podpisałam róż, ale wisz że nie mam dużo do zapamiętania
Gosia07 - nie sadzę już krzewów, nie mam miejsca, ale dzięki ze o mnie pomyślałaś
amba19 - nie mam etykietek w ogrodzie, roślinki mam spisane w folderach ze zdjęciami, ale wiesz ja tylko róż mam sporo

Wandziu, tyle planów miałam na zimowe wieczory, nie wiem czy chociaż część będzie zrealizowana. Ale co tam, najważniejsze są plany wiosenne, prawda?
100krotka - witaj i zapraszam serdecznie, co do powojników to mam w planie kilka nasadzeń, ciekawa jestem jak Twój będzie wygladał na róży, ja myslałam posadzić przy bzie, bo mam kilka krzaczków i zajmują miejsce a po przekwitnięciu są mało dekoracyjne
ewamaja66 - witaj, mało mam zdjęć, ogród nie jest taki duży, kilka starych drzew zajmuje dużo miejsca, pod drzewami jest sucho, gdy zabraknie mi miejsca pomyslę może o nawadnianiu i będę sadziła pod drzewami, ale to nie będzie szybko, na razie nie mam dużo czasu na ogród. Zapraszam wiosną, obiecuje robić zdjęcia

migotka1 - witaj, podoba Ci się taki miszmasz? też mi się podoba, może kiedyś cały ogród taki będzie a nie tylko jedna rabata. Piwonie krzewiaste są piękne i mam ochotę na więcej, ale krótkie kwitnienie ostudza moje zapędy
artam - mogą być zimowe zdjęcia?

kasia230481 - witaj, ciągle myslisz że przed nami zima? ja już nie, czekam na wiosnę
Margo2 - Gosiu, ja róże pamiętam, ale zrobiłam spis żeby sobie pokazać ze już ich trochę jest i może wystarczy. Ale nie wystarczy

Jolu, witaj. Przyjeżdżam pw
ulakonie - hoop odnośnie śniegu?
musiałam pousuwać uśmieszki - reglamentowane
fotki stare ale z tego roku 2011, prawda że ładne miewaliśmy zimy?