Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3

Post »

Zawsze zaglądam do Ciebie, żeby napaść oczy :D Zdjęć teraz nie robię, a u Ciebie nawet zima ładnie wygląda. Na skalniaku kwitną dzwonki, może szkoda, że nie zrobiłam zdjęć. Wieje i leje, jutro na pewno nie wyjdę z domu :evil:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Sure
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2010, o 21:03

Post »

Piękne są te widoki, ale ja jeszcze za wiosną nie tęsknię. Mogłoby jeszcze trochę poprószyć śniegiem na święta, a potem to już może się ocieplać! :D
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cześć Aguś :) Co tam oko...gdyby nie te piękne widoki do focenia ;:224 :lol: Ja tam mogłabym żyć w ciepłych krajach ;) Śnieg do szczęścia mi zupełnie nie potrzebny ;:224 :D
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

no śnieg byłby fajny ale tylko na święta...dalej już wiosnę chcę :lol: :;230
jak na razie u mnie jest huragan....wiatr tak zarywa, że latarnie się chwieją zaś w sklepie, w Auchan tak wiało, że szybę w drzwiach wybiło :shock: zaś namiot, tam gdzie sprzedają teraz karpie, to myślałam, że zaraz go porwie.....szok......nawet iść się nie dało bo normalnie wiatr cię spychał :shock: co się dzieje z tą pogodą? :shock:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Marto, u mnie też mocno wiało... poranek jest już spokojniejszy, a na termometrze 7st. Na śnieg nie czekam, chociaż mam świadomość, że może w końcu spaść... byleby na krótko i szybko się wyniósł przekazując pałeczkę Pani Wiośnie ;)
Małgosiu, ja też mogłabym mieszkać chociażby na południu Europy... jestem ciepłolubna, tak jak Ty :) ech, pomarzyć można!
Su, to niech popada troszkę u Ciebie na święta, ale do mnie niech ten śnieg nie przychodzi ;)
Ewcia, miło mi - jesteś naprawdę kochana ;:196 jeśli przestanie wiać i padać, to może cyknij fotkę tym dzwonkom... to normalne że o tej porze roku jeszcze kwitną?
Aga, ja też sądzę że Nutka ma dobre oko do fotografii... u siebie ma mnóstwo pięknych obiektów do focenia :)

Poranek na mojej wsi zaczął się komicznie, ponieważ zauważyłam przez okno poruszający się kreci kopczyk... czym prędzej naciągnęłam pierwsze lepsze buty M. i - w szlafroku oczywiście- pobiegłam po łopatę, żeby krecika złapać... niewiele brakowało żebym się znalazła z twarzą w kopcu, ponieważ potknęłam się w tych za dużych butach i łapałam równowagę w locie pomagając sobie łopatą ;) krecika nie złapałam :;230 ale sąsiedzi - jeśli to widzieli - musieli mieć ubaw ;)

miłego dnia!
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Prawdę mówiąc o tej porze roku to u mnie najczęściej śniegu po kolana :;230 Dziwna ta zima. Dzwonki pojedyncze, ale sobie kwitną, chyba nie będę miała sumienia ich wypielić wiosną ze skalniaka (a taki był plan :twisted: ). W ten sposób nigdy nie doprowadzę skalniaka do porządku, będę miała półdziką łąkę z roślinami sięgającymi najwyżej do kolan :;230
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Aguś święta pod palmą kiedyś były by dla mnie nie do pomyślenia :roll: Dzisiaj wolałabym je od mroźnej zimy ;) Już nie ten wiek, kiedy cieszył się człowiek z sanek i lepienia bałwana ;:224 :;230
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Tutaj w nocy tez wialo przeokrutnie, teraz tez wieje ale z mniejszym natezeniem.
Nic mi sie nie chce a przydalo by sie cos zrobic - moze kawe jeszcze jedna wypije, to mi sie wena poprawi :twisted:
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Aga, :;230 :;230 uśmiałam sie z tego zdarzenia, i oczyma wyobraźni widziałam jak się miotasz za tym krecikiem :;230 :;230 Ja kiedyś tak leciałam ze szczotką ale za kocurem, bo mi wiosłował łapą w oczku za rybkami. Też cudem się nie połamałam, a kocur wcale nic sobie nie robiąc powoli odszedł. :;230
A krecik dalej kopie kopczyki.... łobuziak z niego.
Tak się mówi, że jak krety buszują tuż pod powierzchnią ziemi, to jeszcze zimy nie będzie. One w zimie śpią.
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś wpadłam przywitać się ;:196 i przy okazji zauważyłam, że nadrobienie zaległości w Twoim wątku zajmie mi pewnie pół roku :shock:
Niemniej cieszę się, że tak "pędzisz", bo przynajmniej mam zapewnioną miłą lekturę na długie, zimowe wieczory ;:108
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 16:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aguniu!
Bardzo się cieszę,że odkryłem ładny ogródek właścicielki,która robi przepiękne zdjęcia.Własnie lubię oglądać fotki w szerokiej panoramie na, których widać to co chciało się pokazać a Ty właśnie to pokazujesz jak w tytule wątku.Są tam kwiaty,krzewy,drzewa i o to chodzi.

Pozdrowienia Edward :wit
x-ag-a
---

Post »

Iwonko, witaj kochana ;:196 cieszę się, że już jesteś i liczę na jakąś mini-relację :) u mnie w ogrodzie nic się nie dzieje, poza tym, że walczę z upartym i bardzo pracowitym kretem... póki co, on wygrywa...
Majeczko, bardzo śmieszne :lol:
Julka, dziwię się, że przy tych wiatrach jakoś z głową spokój... Twoja też funkcjonuje?
Małgosiu, widać na wszystko jest w życiu pora - i na radość z sanek i śniegu, i na uciechę z powodu braku zimy ;)
Ewcia, nie wyrywaj dzwonków... widziałam zdjęcia Twojego skalniaka - jest cudny!
Edwardzie, szalenie mi miło, że odwiedziłeś moje skromne progi! cieszę się bardzo, że podobają Ci się moje zdjęcia, a przyznam Ci się, że sama lubię oglądać szerszą panoramę forumowych ogrodów, dlatego sama odsłaniam więcej przestrzeni... zapraszam Cię jak najczęściej i jeśli pozwolisz, wpadnę do Ciebie z rewizytą :)
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Agus z bolami meteo na razie nie jestem na bierzaco, bo mam zapalenie ucha i glowa napiernicza mnie juz od tygodnia na okraglo :evil: no nic jakos sie kulam :twisted:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga, wszystkiego nie wyrwę, bo bym się zamęczyła :;230 Jednak przerzedzić trzeba, bo się robi dzicz dzwonkowa, a nie tylko one są na skalniaku. Dzwonek skupiony też się rozchwaścił :evil: Część przesadzę, ale nie wszystko, mam chyba milion siewek :;230
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---

Post »

witajcie... dzień dziś mocno wietrzny, ale słoneczny... można by nawet o jakimś spacerze pomyśleć...

Ewa, dzwonka poprzerywaj, żeby go trochę ograniczyć i będzie pięknie... już jest!
Julka, moja głowa dziś na pograniczu, ale może się nie rozkręci...

zostawiam kilka zdjęć mojego beniaminka - róży Bonica... jeszcze niewielki z niej krzaczek, ale kwitła uroczo przez cały sezon i była okazem zdrowia...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”