Chrapkowe doniczki :)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2011, o 00:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Chrapkowe doniczki :)

Post »

Ok, Lidziu
Dziś juz z rana spuściłam deszcz na Banana,
aby rósł szalenie iście, produkował bananowe kiście :)
I taką pisosnkę mu wymyśliłam, coby mu się u nas podobało :;230
A Ty gdzie? Znów pyszczyć bedziesz, żeś kawy nie dostała :) Ja pijąc dziś poranną, przeleciałam się po domu, palcem wymachując, spisu powszechnego dokonałam. Stan na dzień dzisiejszy wynosi 124 sztuki :)
Xg-2
---
Od: 29 lis 2010, o 10:50

Post »

;:196 Basia Ty się na tym forum marnujesz :;230 Rymowanka mi się podoba i bananowi też powinna :D
;:223 nie doczytałam .... niezły busz ;:196
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O dobrze, Gosieńko,że wpadłaś bo w samotności dziś kawkę spijam. Lidka zaspała a potem jęczy, że marżnie pod drzwiami i takie tam :) A roślinek to się jakoś tak uzbierało, aż boję się wiosny bo co to będzie :) Rymowanka? Jakoś tak sama wyszła :;230
Xg-2
---

Post »

To już lecę ze swoja do Ciebie kawką a na Lidzie poczekamy bo zaspała chyba :roll: W nocy latała i wątek zakładała bo mój kot prosił to teraz odsypia :;230
Magic83
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2011, o 14:34

Post »

Sama kawki nie pijesz, bo ja też tu lukam do Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Widziałam Wasze debaty. A kot? Przyznam, że za nimi nie przepadam ale Twój ma w sobie coś fajnego :) Taki nadąsaniec jeden :) Wiesz, że domacałam się na tym nowym falku /o którym pisałaś, że i Ty takiego masz/ zgrubień na oczkach? Jeśli wypuści tam pędziki to zadzwonię do teściówki z podziękowaniami, że od serca dała :;230
Magic83
1000p
1000p

Post »

Mojej mamy też tak miał i ładne nowe pędziki puścił. Teraz czekam, aż mój też się zdecyduje na ten krok ;:224
Xg-2
---

Post »

To się teściowa poczuje doceniona :wink: ale powiedz od razu, że prosisz o więcej takich prezentów :;230 każdy inny kolor :wink:
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Weźcie już nic nie gadajcie o tych storczykach a ja ani jednego nie mam eh
Magic83
1000p
1000p

Post »

Kaśka, do czasu! Ja też długo nie miałam, aż upolowałam jakoś. Kiedyś trafisz na pierwszego Tobie przeznaczonego, a kolejne to już tylko kwestia czasu :wink:
Xg-2
---

Post »

Kaśka :evil: jak tylko się obudzą dwa moje bidule z L a będą miały te same kolory to mówiłam Ci, że jeden Twój będzie ;:196
Xk-k
---

Post »

No tak fakt zapomniałam :tan
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja codziennie moim przegląd strzelam czy aby tam coś nie wyłazi :) Może wreszcie dla świętego spokoju coś puszczą :;230 A tak poważnie to się tak naoglądałam i narozmarzałam przez te Wasze storczyki, że dziś mi się śniły te kwiatowe pędziki. W każdej doniczce je znajdywałam. W niektórych aż ciasno od nich było. I we śnie eMowi się chwaliłam :;230 Padło babie na łeb :;230

Gosiu a żebyś wiedziała, że zadzwonię :) I dobry pomysł z tymi kolorami poddałaś. Nieomieszkam tak uczynić, zwłaszcza, że tu znacznie ułatwi teściowej sprawę przy najbliższej okazji :)

Kasiu wstyd i chańba! Ja też kiedyś nie miałam- w końcu trzy zdechlaki kupiłam, potem kolejne dwa i potem jeszcze jednego. Falki oczywiście. Potem Cymbałka, Miltonię i dwie Cambrie...no i jest ich już 10 ;:4
Xk-k
---

Post »

No jakoś tak wyszło że nie mam żadnego , mi tam jeden wystarczy ;:108
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja też tak na początku mówiłam-trzy zdechlaki z trzema kwiatkami wystarcza mi w zupełności, a z resztą nie wiadomo czy soobie z nimi poradzę itd. Potem, gdy jeden z nich /jedyny jak do tej pory/ ponowił kwitnienie i kwitł, choć dość skromnie ale za to przez długie miesiące, stwierdziałam, że to super sprawa. No i tak przez przypadek, przy okazji, oczywiście, trafiły kolejne dwa promocyjne-po 5 zł, zupełnie bez kwiatów i w marnym stanie. Potem jeden no bo jak takiego dużego, dwupędowego za połowę ceny nie wziąć... itd itd... A jak tak sobie pomyślę, że one chyba, do licha ciężkiego, też serce mają i kiedyś za uratowanie życia zaczną się odwdzięczać /mogą nawet wszystkie jednocześnie/ i będą wyglądać tak jak u wielu z was to mi się przyjemnie robi :) I tak to się ciągnie. Tak sobie planuję przy najbliższej okazji jakiś spózniony prezencik imeninowy, storczykowy zafundować, ale to zobaczymy jak coś się trafi ładniusiego i taniusiego :)
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”