Wendy noo tak cebulowe w lato zachwycaja a takie roslinki jak ta trzmielina o ktorej mowisz pociesza nas przez cay rok...
Zenia a ilez ona ma lat ze taka wielgachna urosła? bo ja to jestem baaardzo niecierpliwa, nie lubie czekac
roots23 A dziekuje, szkoda ze tylko nie ja dostrzegam jej urody

Noo Ty tych odmian tulipkow tez masz troche jak by nie bylo
A nad ułozeniem rabat musielismy z lubym myslec bardzo szybko bo cebulowe czekały na wkopanie, no i wyszło jak wyszło... troche tak "sztywno" bez jakichs zawijańców (ktore bardzo mi sie podobaja), no ale niech juz tak zostanie... w sumie kazda rabatka ma przypisane do siebie dany rodzaj cebulowych, i co roku sa w tych samych miejscach wiec niech i tak juz bedzie.
stasia_ogrod taaa zauwazylam tak jak u siebie, ze nawet nie wiem co mam
A ta trawke jak mam przcinac?? do ziemi czy jak?? jaka ona duza rosnie? rarytasem powiadasz? hmm gdyby nie dawal mi tej trawy kolega taty tylko ktos obcy to stanowczo bym powiedziala "nie, dziekuje"
Noo a to futerko niedźwiedzie bardzo mi sie spodobało, taka fajna kuleczka sie z niej robi (u mnie tez byla, ale ktos ja zdeptal

)
hihih zawsze sie cudze bardziej podoba

ojj chyba musze bardziej dojrzec aby podobały mi sie i takie rosliny
A widzisz...
roots23 tez nie dostrzegla w niej uroku i wdzieku

dobrze ze nie jestem sama.
-- 8 gru 2011, o 15:47 --
Anpio7 noo nie powiem, bo dzieło taty tez mi sie podoba

mam nadzieje ze dobrze bedzie sie sprawowac, jeszcze trzeba ja do konca pomalowac czyms by szybko nie zgnila

, ale mysle ze i tak lepsza jest metalowa niz z tych rurek plastikowych bo i taka mielismy zakupic.
Tych rozsad juz sie doczekac nie moge a potem.... salateczki itp z wlasnych warzyw.
Aaa w sumie zapomnialam juz o tym, ale będę czekac.
Gosia123A dziekuje za gratulacje, nawet nie wiem kiedy napisalo sie tyle tych postów

Noo to trzeba wkoncu spelnic te marzenia

przycisnac swoja "tania" sile robocza i do dziela

noo choc nie powiem tez trochu materiały kosztuja
A do tej wiosny to juz nogami przebieram i sie doczekac nie moge, aby zobaczyc jak to wszystko pokwitnie