Na Piastowskim szlaku

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p
Od: 17 paź 2011, o 21:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Na Piastowskim szlaku

Post »

Mireczko,

nigdy nie widziałam smardza ,znajdz zdjęcia i wrzuć na FO ,chętnie zobaczę ;:108
Pozdrawiam i zapraszam do mnie Izabela :):)
Na Piastowskim szlaku
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Izo... :wit . Przypadek zrządził że zajrzałam do twego ogródeczka i....jestem pełna podziwu. Wielki szacun dla ciebie i tych pięknych kolorowych rabatek. ;:180 . Pośród innych piękności podejrzałam formowane iglaczki. Czy sama je formujesz, czy to gotowce. :?:
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Witaj Zeniu :wit

Miły to przypadek ,że wpadłaś ,jeśli chodzi o iglaki to formuję je sama to moja kolejna pasja ,te okazy zostały przygotowane na działce moich rodziców ,zanim kupiłam swoją no i czekały na swoje 5 minut ,wsadzałam je w takiej formie w ubiegłym sezonie ,to fajne zajęcie jeśli jesteś cierpliwa i możesz czekać na efekty ,pierwsze cięcie jest zawsze dla rośliny nie złym szokiem bo zostawiasz ją mocno ogołoconą
Na Piastowskim szlaku
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przyznam Izo że cosik z tym formowaniem już próbowałam.. :;230 . Podobają mi się takie formowane ale jeszcze tak jak bym chciała mi nie wychodzi. :wink: . Widziałam kiedyś pewną panią, formowała swoje iglaki...maszynką elektryczną. Szło jej to jak po maśle..nawet w spiralę. Chciała bym się tak kiedyś nauczyć ;:224
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Zeniu ,

Byłam z rewizytą u ciebie ,i zrobiło mi się wstyd że piszę o cierpliwości do iglaków osobie która ma takie piękne formy u siebie ,wybacz ale pamiętam z forum twój pierwszy wątek ,potem cię gdzieś zgubiłam i w ogóle nie kojarzyłam cię z tym ogrodem ,w innym wypadku nie popełniłabym takiej gafy ;:14
Na Piastowskim szlaku
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To ty taki cichy podglądacz jesteś...gdybyś tu nie napisała nawet bym nie wiedziała że u mnie byłaś. :;230
Izabela pisze:Zeniu ,

zrobiło mi się wstyd że piszę o cierpliwości do iglaków osobie która ma takie piękne formy
Jaki wstyd...... ;:224 . To ja wręcz :oops: za te swoje niezbyt ufryzurowane iglaki , choć właściwie ciągle się uczę. No żeby było po równo...obie będziemy się uczyć i nawzajem sobie podpowiadać. ;:196
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Zeniu,

Zawsze do usług :) ,chętnie wymienie z tobą poglady i spostrzezenia w te długie wieczory co mamy przed sobą
Na Piastowskim szlaku
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuniu...przyszłam się przywitać. :wit . Dalej u mnie bez deszczu a ja tak na niego czekam. :wink:
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Witaj Zeniu ,
Dopiero dziś weszłam na FO i zaraz odpisuję , u mnie nareszcie pada :heja , niestety do Świąt będę rzadko wpadać ,ponieważ w mojej pracy ten okres jest najważniejszy i wszstkie siły są kumulowane na Grudzień , potem wrócę do systematycznego wpadania tym bardziej że wreszczie wróciła do mnie płyta z laboratorium z odzyskanymi zdjęciami ogrodu z przed 3 lat czyli z okresu kiedy tam panował armagedon :) ,jak tylko bedę miala dłuższą chwilę wrzucę fotki ,tym czasem pozdrawiam i życzę deszczu na który tak czekasz
Na Piastowskim szlaku
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

IZAu mnie też padało ale to raczej pryskało jak na taką suszę, to nawet dobrze nie odkurzyło........

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Leszczyno,
U nas pada 2 dzień ,szału nie ma ,ale zawsze coś tam pokropi , byłam na działce zobaczyć czy wszystko jest ok i przeraziłam się jak zobaczyłam moje RH,obawiam się że na wiosnę mogę ich już nie mieć , skręcone na maxa ,a bałam sie je podlać, mam nadzieje że ta ilość wody którą zmagazynują teraz pozwoli im przetrawć w innym wypadku chyba się wkurzę ,taka inwestycja i nawet efektu nie zobaczyć :;230
Na Piastowskim szlaku
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

IZA ....to jest reakcja obronna RH na zimę....u mnie też bywało już tak niejednokrotnie, wiosną wracają do formy......ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby jeszcze je podlać....

....ja w tym tygodniu po niedzieli taki jeszcze mam plan uzupełnić wodę w iglakach i w RH.....ciemierniki też już w pączkach więc muszę im dać pitku aby kwiatki ładnie pokazały..........jak się objawią to pokażę.....
Awatar użytkownika
Izabela
100p
100p

Post »

Leszczyno,
Ja swoja przygodę z RH dopiero zaczynam i uczę się jak z nimi postępować,bałam się że jak przyjdzie przymrozek to im zaszkodzi ,Dzięki za poradę ,jak to dobrze że się zgadałyśmy :lol:
Na Piastowskim szlaku
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izabela pisze: ,jak tylko bedę miala dłuższą chwilę wrzucę fotki
Czekam zatem na fotki a zarazem chcę oznajmić że i u mnie pada. ..tra, la :heja :heja
Awatar użytkownika
jdz11
200p
200p
Od: 7 lis 2011, o 20:04

Post »

Witaj Izo - widzę, że troszeczkę nas łączy - zamiłowanie do drewnianych domków :D tylko ty już na półmetku a ja dopiero zaczynam :(
Moje nowe hobby ;)
Pozdrawiam miłośników ogrodów - Justyna
Zajrzyj Pierwsze kroki - odnawiam bardzo stary ogród
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”