Witam wszystkie kobietki, które raczyły mnie w ostatnim czasie odwiedzić-żebym wiedziała, że będzie Was tak dużo upiekłabym na szybko jakieś ciasto
Wiolu ja też oszalałam na punkcie liliowców, choć dopiero rozpoczynam ich kolekcjonowanie. Weszłam kiedyś na stronkę o nich i zaniemówiłam z wrażenia jakie to cuda. Jednak za chwile odzyskałam głos gdy zobaczyłam cenę każdego z tych piękności-500 zł- nigdy na takiego nie będzie mnie stać.
Aniu moja imienniczko mi czasami marzy się właśnie taki nierówny teren by zrobić jakieś schody ale rzeczywiście z równego łatwiej jest zrobić górkę niż odwrotnie. życzę powodzenia i wytrwałości w namawianiu męża do prac w ogrodzie. U mnie tak jest, że ja wymyślam a M wykonuje.
Aniu moja druga imienniczko-te hosty są tak znikome, że zastanawiam się jakie roślinki z tego wyrosną jeżeli cokolwiek wyrośnie. Było dokładnie tak jak opisała to wyżej
Giga.
Ina bardzo się cieszę, że mnie odwiedziłaś i zapraszam częściej. Oczywiście lilie jak tylko zakwitną będą pokazane na forum.
Dewuka mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec moich zakupów. Jak tylko trafię na coś ciekawego na pewno kupię. Pozdrawiam.