Królestwo Aniusi

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniusiu,różowej nie widziałam.Jutro pójdę do biedronki i będę grzebać :D :D :D
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p
Od: 31 sty 2008, o 00:13

Post »

Była już wiosna, powraca zima ale krokusy nie poddają się i ciągle zachwycają swoja urodą
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam! Aniusia
-marzenia są po to by je urzeczywistniać-
Moje królestwo
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Madziu ja też jeszcze mam ochotę trochę poryć, bo obawiam się że w innych kartonach były jeszcze lepsze kąski ale poczekam kilka dni aż ludzie wykupią wszystko z górnych kartonów. Mam nadzieję, że coś wyrośnie z tych roślinek. Pozdrawiam.
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46

Post »

Aniusiu,ja dzisiaj to tak delikatnie z klasą,ale jutro będę ryć :;230 :;230 :;230 i mam to wszystko gdzieś :D
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

I tak trzymać Madziu w końcu po to jesteśmy wielbicielkami roślinek a sklepy właśnie dla takich jak my proponują takie rarytaski ;:13 . Życzę więc powodzenia w poszukiwaniach i napisz co udało Ci się jeszcze wyłowić.
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
tulipanka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Widzę, że szalejesz z zakupami :lol: Super te hosty i w ogóle wszystko !!!

Dla męża też gratulacje. Wiedział co kupić ;:138 ;:138 ;:138 Najbardziej z jego zakupów podoba mi się liliowiec. Ale ja mam lekkie zboczenie w tym kierunku. Jak wpadnę do ogrodniczego to najpierw patrzę czy są właśnie liliowce :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sie 2007, o 21:26
Kontakt:

Post »

Witam
Po raz pierwszy jestem u Ciebie i bardzo Ci zazdroszczę prostego terenu... ja mam same górki i pochyłości, nie da się zrobić ładnego trawnika. Też dopiero zaczynam zagospodarowywać cały teren wokół domu i muszę męża naciągnąć na zbudowanie altanki :wink: W Biedronce tez szalałam z cebulkami, muszę teraz podjechać i hosty dokupić, bo szykuje już dla nich miejsce :wink:
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

Karolcia pisze:Aniusiu,ja dzisiaj to tak delikatnie z klasą,ale jutro będę ryć :;230 :;230 :;230 i mam to wszystko gdzieś :D
Brawo Madziu!
Ja też niczym sie nie przejmowałam tylko zdejmowałam po kolei pudełka.
Dziś jeszcze pójdę trochę pogrzebać i poszukać niebieskiej hosty.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

witaj Anusiu. Ja własnie kilka dni temu zakupiłam w Biedronce identyczne hosty jak Twoje. jakież było moje rozczarowanie jak po otworzeniu pudełka zobaczyłam "mikroskopijnej" wielkości bylinki. Miały moze po 2 cm i juz kiełkowały i miały po 4 korzonki. Wsadzilam juz do ziemi ale mam obawy, czy coś z tego wyrośnie.
Takich lilii u nas nie widzialam w biedronce. Pozdrawiam Cię serdecznie. :)
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Witaj Anusiu,jestem u Ciebie pierwszy raz. Zakupy masz super .Szczególnie lilie mi się podobają a ta czerwona to cudo. :P
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

Ale zakupy zrobiłaś, klomb będzie piękny. :lol:
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Witam wszystkie kobietki, które raczyły mnie w ostatnim czasie odwiedzić-żebym wiedziała, że będzie Was tak dużo upiekłabym na szybko jakieś ciasto ;:36
Wiolu ja też oszalałam na punkcie liliowców, choć dopiero rozpoczynam ich kolekcjonowanie. Weszłam kiedyś na stronkę o nich i zaniemówiłam z wrażenia jakie to cuda. Jednak za chwile odzyskałam głos gdy zobaczyłam cenę każdego z tych piękności-500 zł- nigdy na takiego nie będzie mnie stać.
Aniu moja imienniczko mi czasami marzy się właśnie taki nierówny teren by zrobić jakieś schody ale rzeczywiście z równego łatwiej jest zrobić górkę niż odwrotnie. życzę powodzenia i wytrwałości w namawianiu męża do prac w ogrodzie. U mnie tak jest, że ja wymyślam a M wykonuje.
Aniu moja druga imienniczko-te hosty są tak znikome, że zastanawiam się jakie roślinki z tego wyrosną jeżeli cokolwiek wyrośnie. Było dokładnie tak jak opisała to wyżej Giga.
Ina bardzo się cieszę, że mnie odwiedziłaś i zapraszam częściej. Oczywiście lilie jak tylko zakwitną będą pokazane na forum.
Dewuka mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec moich zakupów. Jak tylko trafię na coś ciekawego na pewno kupię. Pozdrawiam.
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
aniusiatr
200p
200p

Post »

Czy u Was też powróciła zima? Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A tak wyglądają kwiatki pod śnieżną pierzynką
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam! Aniusia
Moje królestwo
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

Ochłodziło się ale śnieg nie leży. :lol:
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sie 2007, o 21:26
Kontakt:

Post »

Aniu ja wczoraj byłam w Biedronce i tez kupiłam kilka paczek bylinek w końcu 1,99zł to nie jest tak dużo. Ale bardzo się zawiodłam, bo hosta opisana jako "niebiesko" na zdjęciu na ładne liście, ale kiedy otworzyłam opakowanie napis liście z białymi brzegami... kupiłam liatarie i na zdjęciu biała a od środka napis kwitnie na niebiesko... zawiodłam się i to strasznie :cry: Gdyby chociaż kłącza były w lepszym stanie ... ale one też byle jakie po pierwsze maleńkie a po drugie część nadawała się do wyrzucenie... :cry: Muszę dalej szperać gdzieś za hostami bo mam umyśloną dla nich rabatkę i muszę ją czymś obsadzić :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”