Witaj:)
jest przepiękna!
czy można ją wyprowadzić na drzewko?
pozdr
Asia

Nic mnie nie tłumaczy, no może oprócz pracy, studiów, remontu chałupy, sześciolatka z  ADHD rozwojowym w 1 klasie, sekcji pływackiej córki 4x w tygodniu córki.......
 Nic mnie nie tłumaczy, no może oprócz pracy, studiów, remontu chałupy, sześciolatka z  ADHD rozwojowym w 1 klasie, sekcji pływackiej córki 4x w tygodniu córki.......   

Ginko ma OSTATNIĄ szansę w 2012 aby przed końcem świata zacząć rosnąć a nie zmniejszać się z roku na rok
 Ginko ma OSTATNIĄ szansę w 2012 aby przed końcem świata zacząć rosnąć a nie zmniejszać się z roku na rok

Na wycieczkach zaglądam ludziom przez płoty i mam nadzieję że natknę się na znajomy widok
 Na wycieczkach zaglądam ludziom przez płoty i mam nadzieję że natknę się na znajomy widok 
 . Nie wiem czy mam choć jedną roślinę której nie przesuwałam co najmniej raz. Co by było jakbym w ogóle nie robiła planów
 . Nie wiem czy mam choć jedną roślinę której nie przesuwałam co najmniej raz. Co by było jakbym w ogóle nie robiła planów  

U mnie kikutek taki malusi sterczący rośnie
  U mnie kikutek taki malusi sterczący rośnie 
 czekamy więc na więcej zaległych fotek...
 czekamy więc na więcej zaległych fotek...

Trawy jak najbardziej, polecam. Ciekawe tylko czy jeszcze coś zmieścisz?
 Trawy jak najbardziej, polecam. Ciekawe tylko czy jeszcze coś zmieścisz?  
  Może być to trudne ale prowadzę charytatywną dziłalność usługową dla znajomych - kupują małe roślinki i wsadzają u mnie. Po 2 latch wykopują wielkie i przesadzają do siebie.
 Może być to trudne ale prowadzę charytatywną dziłalność usługową dla znajomych - kupują małe roślinki i wsadzają u mnie. Po 2 latch wykopują wielkie i przesadzają do siebie.  Zacznie sie jak zwylke nierówna walka z chwastami, one są w końcu u siebie.
 Zacznie sie jak zwylke nierówna walka z chwastami, one są w końcu u siebie. Nowa forma fizjoterapii - chodzenie boso po szrone
 Nowa forma fizjoterapii - chodzenie boso po szrone