Tereska ja mam nadzieję, że do jakiegoś coffie heaven będziemy mogły następnym razem skoczyć
Adaś dzisiaj to sama nie wiem jak mogłam nogami w nich powłóczyć

. Teraz najbardziej lubię szpile minimum 9 cm . Ponoć charakter zmienia się co 7 lat ;), chociaż do czarnych ubrań nadal mam słabość. No i te stare czasy tez mile wspominam.
Migotka Witaj w moim wątku
Socurek zaraz ci pokażę co ja mojemu sunkissed zrobiłam, to Ci się humor poprawi
No dobra, trochę nacykałam
Oka, to najpierw dla socurka
Te fiołki mam od Teresy, już dostałam w takich doniczkach

Zobacz jak super widać korzonki. Są to moje najmniejsze sadzoneczki

, prócz miniaturek.
Portret nieznajomej

I tajemniczy wędrownik, ma 9 kochanych listeczów

, mój synek bardzo go lubi.

I pojenie, 1 zawartość gruszki do nosa

Podlewam tak malutko, a już po jakiejś minucie zobacz ile ziemi jest już wilgotnej

Boluś jest największy, dostaje "pięć gruszek" i po minucie prawie nic nie ma w spodeczku. Takie duże fiołi podlewam częściej

Kochany zwyklaczek, jeszcze nie obcięłam ani jednego kwiatuszka w tym kwitnieniu

A temu po pięciu minutach musiałam wylać resztę wody ze spodeczka. Naprawdę super można podejrzeć wszystko przez te kielonki

Zobaczcie jaka maskara..... Strasznie kruche listki ma ten fiołek

A taką masakre mój mężuś zrobił

, więc obcięłam i zasadziłam

Tyle u mnie kwitnie teraz :/ . W samym środku trailerek malinowy

Oka, to teraz bardziej optymistycznie

. Widzicie korzonek?

Zapominam czasem wietrzyć, więc zrobiłam dziurki

Pędzik na królowej sporo urósł
Stwierdziłam, że te potargańce trzeba w nowe mieszkanka powsadzać. Tymczasowe białe doniczki z braku laku, jak dorosną będą różowe :P. U góry Amur elit, dalej z długimi ramionami Magia Lubvi i gęsty Paradok na rożdzeństwo czy jakoś tak
Oczekiwanie na dzieciaczki
Ness Orange Peoke od Tereni (musze Wam powiedzieć, że Tereska chyba jest telepatką, marzył mi się ten listek i dostałam w gratisie) i pow wow od Zosi

Kolejny liścior od Zosi <oczekiwanie>
I znowu smuteczki
Spryskałam tego, niepokoi mnie to, że wypuszcza nowe rozetki :/

Bidulek

Ale mimo kolejnego oprysku jakoś się trzyma. Swoją drogą te doniczki są beznadziejne
Tym się zajęła biedronka

. Nie zganiam, bo może coś znalazła.
Cambria, kupiłam dziś z przecenki za 5 zł
Wrzuciłam do wody na dzień dobry. Żadnych przyjaciół nie wykryłam, jednak zrobiłam jej oprysk.
Nie wiem jak się ją pielęgnuje, tak samo jak falki?
Papatki, jutro zrobię zdjęcia Falków, jeden w pączkach, drugi ma już pięć buziek