. Piękny ten Chopin. Napodziwiałam się u innych więc kupiłam sobie ostatnio 3 krzewy
 . Piękny ten Chopin. Napodziwiałam się u innych więc kupiłam sobie ostatnio 3 krzewy  . Mam nadzieje, że wiosną będą wyglądały tak pięknie jak Twoje ;:85
 . Mam nadzieje, że wiosną będą wyglądały tak pięknie jak Twoje ;:85
 . Piękny ten Chopin. Napodziwiałam się u innych więc kupiłam sobie ostatnio 3 krzewy
 . Piękny ten Chopin. Napodziwiałam się u innych więc kupiłam sobie ostatnio 3 krzewy  . Mam nadzieje, że wiosną będą wyglądały tak pięknie jak Twoje ;:85
 . Mam nadzieje, że wiosną będą wyglądały tak pięknie jak Twoje ;:85
 Zapytaj w identyfikacji albo poszukaj w różanych wątkach (przez przeszukiwarkę), wtedy można prosić właścicielkę o pomoc
 Zapytaj w identyfikacji albo poszukaj w różanych wątkach (przez przeszukiwarkę), wtedy można prosić właścicielkę o pomoc  W tym Ci nie pomogę, a planowanej wycieczki zazdroszczę-tylko weź więcej kasy, żeby nie było żal wybierać róż do kupienia
 W tym Ci nie pomogę, a planowanej wycieczki zazdroszczę-tylko weź więcej kasy, żeby nie było żal wybierać róż do kupienia 

piękne różyczki pokazujesz. Napisz mi proszę adres tego sklepu.
 piękne różyczki pokazujesz. Napisz mi proszę adres tego sklepu.

Justyś oprócz tego, co musisz mieć i o tym wieszjusti177 pisze:Pamelkoto chyba Twój region, pewnie nieraz tam byłaś....to wiesz, o czym mówisz,.... no nie mówiąc o zupełnie niekontrolowanym "muszę to mieć"
 jest jeszcze sporo takich ..... o których nawet nie myślałaś i  ..... też musisz mieć
 jest jeszcze sporo takich ..... o których nawet nie myślałaś i  ..... też musisz mieć  

lojalnie ostrzegam
 lojalnie ostrzegam  aby zapasową jakąś gotóweczkę zabrać
 aby zapasową jakąś gotóweczkę zabrać 

Sama sobie zzazdroszczę....tylko czy facet dotrzyma słowa i mnie weźmie?ewamaj66 pisze:Pomyłki to jakoś nic dziwnegoZapytaj w identyfikacji albo poszukaj w różanych wątkach (przez przeszukiwarkę), wtedy można prosić właścicielkę o pomoc
W tym Ci nie pomogę, a planowanej wycieczki zazdroszczę-tylko weź więcej kasy, żeby nie było żal wybierać róż do kupienia

ale coby nie było i tak jest piękna i pachnąca....
 ale coby nie było i tak jest piękna i pachnąca....
 ). Szybko sprawdzisz, czy ktoś taką różę ma
 ). Szybko sprawdzisz, czy ktoś taką różę ma 

ładne roślinki pokazujesz. Ja najbardziej lubię dodatki do róż w zimnych kolorach i mniej okazałe, wręcz nikłe.
  ładne roślinki pokazujesz. Ja najbardziej lubię dodatki do róż w zimnych kolorach i mniej okazałe, wręcz nikłe. 

. Oby to była Lea, strasznie nie lubię bezimiennych....jak do nich mówić
 . Oby to była Lea, strasznie nie lubię bezimiennych....jak do nich mówić 

piękne zestawienie.
  piękne zestawienie.

Justynko,czytam Wasze wątki i coraz bardziej wpadam w zachwyt nad nimi i dociera do mnie ile mi do Was brakuje....
Ale jedną rzecz chyba rozstrzygnęłam
Według mnie pseudoGhita od Poulsena z poprzedniej strony, to Lea Renaissance !!!. Może ktoś potwierdzić, proszę, proszę......Szukałam na HMF...... . Oby to była Lea, strasznie nie lubię bezimiennych....jak do nich mówić
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.45524.2
 nic Ci nie brakuje. Pokazujesz nam troszeczkę Swojego ogrodu, a to co widzimy jest piękne. Wyobrażam sobie całość, to musi być urocze miejsce na odpoczynek. Co do Lea R. trudno na podstawie jednego zdjęcia potwierdzić tą różę. Może ktoś ją ma i wtedy jest dużo łatwiej.
  nic Ci nie brakuje. Pokazujesz nam troszeczkę Swojego ogrodu, a to co widzimy jest piękne. Wyobrażam sobie całość, to musi być urocze miejsce na odpoczynek. Co do Lea R. trudno na podstawie jednego zdjęcia potwierdzić tą różę. Może ktoś ją ma i wtedy jest dużo łatwiej.
Cieszę się, że i ja na coś się przydałam ElizabetkoElizabetka pisze:Justynka mam posadzoną First Lady obok Chopina i zastanawiałam się jak będą razem wyglądać...i już wiempiękne zestawienie.
Masz piękną różankę.
 Witaj w moich skromnych progach
  Witaj w moich skromnych progach