Justyś oprócz tego, co musisz mieć i o tym wieszjusti177 pisze:Pamelkoto chyba Twój region, pewnie nieraz tam byłaś....to wiesz, o czym mówisz,.... no nie mówiąc o zupełnie niekontrolowanym "muszę to mieć"
Sama sobie zzazdroszczę....tylko czy facet dotrzyma słowa i mnie weźmie?ewamaj66 pisze:Pomyłki to jakoś nic dziwnegoZapytaj w identyfikacji albo poszukaj w różanych wątkach (przez przeszukiwarkę), wtedy można prosić właścicielkę o pomoc
W tym Ci nie pomogę, a planowanej wycieczki zazdroszczę-tylko weź więcej kasy, żeby nie było żal wybierać róż do kupienia
Justynko,czytam Wasze wątki i coraz bardziej wpadam w zachwyt nad nimi i dociera do mnie ile mi do Was brakuje....
Ale jedną rzecz chyba rozstrzygnęłam
Według mnie pseudoGhita od Poulsena z poprzedniej strony, to Lea Renaissance !!!. Może ktoś potwierdzić, proszę, proszę......Szukałam na HMF...... . Oby to była Lea, strasznie nie lubię bezimiennych....jak do nich mówić
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.45524.2
Cieszę się, że i ja na coś się przydałam ElizabetkoElizabetka pisze:Justynka mam posadzoną First Lady obok Chopina i zastanawiałam się jak będą razem wyglądać...i już wiempiękne zestawienie.
Masz piękną różankę.