Grażynko ,

zauważyłam , że jako pierwsza chyba na forum robisz jesienne porządki w ogrodzie i przygotowujesz swój ogród na przyjście zimy. Ale też dość wcześnie swój ogród przygotowujesz na przyjście wiosny. Właściwie to te przygotowanie przed zimą są już u Ciebie oczekiwaniem na wiosnę .
Agatko 
masz pole do popisu i możliwość sadzenia tego , co Ci się też podoba a co sądzisz, nie pasuje u Ciebie.
Dobrze, że siostra daje Ci wolną rękę. Najlepiej wciągnij Ją na forum i doradzaj na bieżąco. To tak, jakbyś urządzała jeszcze jeden ogród.
Justynko 
, ja na cmentarzach byłam w weekend. A te okna to już za mną chodziły od jakiegoś czasu i marudziły, aby je umyć. Przedtem zawsze wybierałam pracę w ogrodzie a im kazałam czekać na odpowiedni czas i taki dla nich dzisiaj właśnie nadszedł.

Za to w ogrodzie dzisiaj zrobiłam już tylko zdjęcia, bo jak tam pracuję, to o zdjęciach najczęściej zapominam.

A tu przez coraz czystsze okna widziałam takie obrazki i cały czas mnie korciło, by chwycić za aparat.
Ale mnie przyrównałaś

, ho ho - do impresjonistów

Cała jestem dumna.
Madzik 
, tak właśnie mamy - jak się człowiek za robotę weźmie, to czas tak ucieka, zaraz zapada jakiś zmrok i już po fotkach.
-- 31 paź 2011, o 22:39 --
Justynko ,

Madzia pewnie ma tak samo, jak i my.
To teraz jeszcze kilka dzisiejszych fotek : Różyczki w natarciu
J. Cartier
F.J. Grootendorst
Indigo
Fisherman Friend

Gloria Dei
Wyblakły Westerland