Ogródek AGNESS cz. 10
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 10
Agniesiu, kocham, no po prostu kocham jesień. Każdy krzew i każde drzewo chce być piękniejsze od innych. I te kolory zebrały się także w twoim ogrodzie, gdzie razem tworzą wspaniały malowniczy obraz, jak na różnobarwnej wielkiej palecie.
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Aga, dzięki takim nasadzeniom Twój ogród wygląda cudownie. Nie dziwię się, że wyczekujesz jesiennych barwWreszcie i ja doczekałam się kolorowego jesiennego ogrodu.....zielono, zielono, zielona i raptem kolorowo .....tak jak kocham
![]()

-
- 500p
- Od: 29 sie 2010, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko czy ten krzew czerwono pomarańczowy ze zdjęć to właśnie tawuła o ktorej rozmawialiśmy?
jeśli tak, to jest urocza i cieszę się, że ją zamówiłem ... u mnie w ogrodzie też dopiero teraz piękne barwy jesieni dereń, krzewuszka, kalina zaczynają się przebarwiać ...
jeśli tak, to jest urocza i cieszę się, że ją zamówiłem ... u mnie w ogrodzie też dopiero teraz piękne barwy jesieni dereń, krzewuszka, kalina zaczynają się przebarwiać ...
Rysiek
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko u mnie jest troszkę przebarwiających się jesienią krzewów....ale w tym roku wybitnie się ociągały z przybieraniem pięknych barw....na szczęście już zaczęło się to zmieniać
Wandziu ja też kocham jesień.....zawsze czekam z utęsknieniem na poprzebarwiane drzewa i krzewy.....to pora roku, która wprost kipi moimi ukochanymi gorącymi barwami ....wszędzie ....i w ogrodach i na łąkach i w lesie i przy drogach....wszystko aż płonie.....pełnia szczęścia
Majeczko, faktycznie sadząc krzewy zwracam uwagę, żeby pięknie przebarwiały się jesienią.......i w związku z tym, to aż nie do pomyślenia, że nie mam berberysów.....ale to zmieni się w przyszłym roku
Ryszardzie, tak, ten pięknie wyróżniający sie z otoczenia płonący krzew, to właśnie tawuła.....czyż nie jest wyjątkowa
....jestem pewna, że naprawdę będziesz z niej zadowolony
U Ciebie na pewno pojawiają sie już piękne intensywne jesienne barwy
liczę na to, ze w przyszłym roku będziemy je mogli podziwiać 

Wandziu ja też kocham jesień.....zawsze czekam z utęsknieniem na poprzebarwiane drzewa i krzewy.....to pora roku, która wprost kipi moimi ukochanymi gorącymi barwami ....wszędzie ....i w ogrodach i na łąkach i w lesie i przy drogach....wszystko aż płonie.....pełnia szczęścia

Majeczko, faktycznie sadząc krzewy zwracam uwagę, żeby pięknie przebarwiały się jesienią.......i w związku z tym, to aż nie do pomyślenia, że nie mam berberysów.....ale to zmieni się w przyszłym roku

Ryszardzie, tak, ten pięknie wyróżniający sie z otoczenia płonący krzew, to właśnie tawuła.....czyż nie jest wyjątkowa

U Ciebie na pewno pojawiają sie już piękne intensywne jesienne barwy

Pięne a i owszem są jesienne barwy, głównie na trasie Łęczna Włodawa, ale ja już bym chciała wiosny.
Agusiu jesień sprawiła, że masz przepiękne widoki w ogrodzie, to chyba ostatnie przymrozki przyspieszyły takie wspaniałe przebarwianie się krzewów. Bajecznie wygląda twój ogród. 

- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Aga oczy przecieram ze zdumienia. Od 01.09. do dziś 60 stron to chyba rekord. Wcześniej na te daty nie zwróciłam uwagi.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ula powiem szczerze, że ja jeszcze nie
na razie bardzo cieszę się piękną jesienią, ponieważ ja uwielbiam z tą niesamowitą paletą barw .....do wiosny zacznę dopiero tęsknić zimą
Irenko dziękuję
po długiej zieloności w końcu i u mnie zrobiła się kolorowa , piękna jesień....oby trwała jak najdłużej
Zosiu.....bo było tak ślicznie kolorowo, że było co pokazywać.....teraz już będzie coraz mniej, więc i wątek przystopuje

Irenko dziękuję

Zosiu.....bo było tak ślicznie kolorowo, że było co pokazywać.....teraz już będzie coraz mniej, więc i wątek przystopuje

Aguś no sama wiesz, że jeśli miałabym czas - to skorzystałabym z okazji zobaczenia pięknego lasu w barwach jesieni 

-
- 200p
- Od: 24 maja 2011, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratuluję AGNESS tylu odsłonzwkwiat pisze:Aga oczy przecieram ze zdumienia. Od 01.09. do dziś 60 stron to chyba rekord. Wcześniej na te daty nie zwróciłam uwagi.

Pozdrawiam,
Wojtek - LM
Pozdrawiam, Wojtek
Ekspert Leroy Merlin
Ekspert Leroy Merlin
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aga tak to jest z tymi jesiennymi kolorami, przychodzą nagle prawie w nocy, rano wstajesz a tu cały ogród płonie lub lśni od czerwieni i żółci. Szkoda tylko że nie potrwa to zbyt długo ale i tak dla takich chwil warto przetrwać te zielone dni.

- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
łaaaaa
ależ kolorowo
Aguś pięknie wygladają twoje kompo0zycje...jak ty to robisz że planujesz takie kolotowe nasadzenia

Aguś pięknie wygladają twoje kompo0zycje...jak ty to robisz że planujesz takie kolotowe nasadzenia

Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Agnieszko, ja planuję zimować wrażliwe chryzantemy w szklarni, nie ogrzewanej, zobaczymy. 

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Aga dzisiaj chyba pierwsza od dawna nocka bez przymrozku była
jak u Ciebie?
Niestety teraz ogród wymaga podlewania, bo straszna susza.

Niestety teraz ogród wymaga podlewania, bo straszna susza.
I właśnie ta susza mnie doprowadza do szału. Po przymrozkach z 16 października musieli wyłączyć wodę. Teraz pozostały mi baniaki wożone z domu.