Ogródek AGNESS cz. 10

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz. 10

Post »

Agniesiu, kocham, no po prostu kocham jesień. Każdy krzew i każde drzewo chce być piękniejsze od innych. I te kolory zebrały się także w twoim ogrodzie, gdzie razem tworzą wspaniały malowniczy obraz, jak na różnobarwnej wielkiej palecie.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Wreszcie i ja doczekałam się kolorowego jesiennego ogrodu.....zielono, zielono, zielona i raptem kolorowo ..... :heja tak jak kocham :heja
Aga, dzięki takim nasadzeniom Twój ogród wygląda cudownie. Nie dziwię się, że wyczekujesz jesiennych barw ;:138 ;:138 ;:138 Chryzantemki też mi się bardzo podobają. Żałuję, że nie mam takiego ogrodu koło domu. ;:108
Matrix2
500p
500p
Od: 29 sie 2010, o 11:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agnieszko czy ten krzew czerwono pomarańczowy ze zdjęć to właśnie tawuła o ktorej rozmawialiśmy?
jeśli tak, to jest urocza i cieszę się, że ją zamówiłem ... u mnie w ogrodzie też dopiero teraz piękne barwy jesieni dereń, krzewuszka, kalina zaczynają się przebarwiać ...
Rysiek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Grażynko u mnie jest troszkę przebarwiających się jesienią krzewów....ale w tym roku wybitnie się ociągały z przybieraniem pięknych barw....na szczęście już zaczęło się to zmieniać 8-) :lol:

Wandziu ja też kocham jesień.....zawsze czekam z utęsknieniem na poprzebarwiane drzewa i krzewy.....to pora roku, która wprost kipi moimi ukochanymi gorącymi barwami ....wszędzie ....i w ogrodach i na łąkach i w lesie i przy drogach....wszystko aż płonie.....pełnia szczęścia :D

Majeczko, faktycznie sadząc krzewy zwracam uwagę, żeby pięknie przebarwiały się jesienią.......i w związku z tym, to aż nie do pomyślenia, że nie mam berberysów.....ale to zmieni się w przyszłym roku 8-) :lol:

Ryszardzie, tak, ten pięknie wyróżniający sie z otoczenia płonący krzew, to właśnie tawuła.....czyż nie jest wyjątkowa 8-) :?: ....jestem pewna, że naprawdę będziesz z niej zadowolony :D
U Ciebie na pewno pojawiają sie już piękne intensywne jesienne barwy :D liczę na to, ze w przyszłym roku będziemy je mogli podziwiać :D
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pięne a i owszem są jesienne barwy, głównie na trasie Łęczna Włodawa, ale ja już bym chciała wiosny.
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Agusiu jesień sprawiła, że masz przepiękne widoki w ogrodzie, to chyba ostatnie przymrozki przyspieszyły takie wspaniałe przebarwianie się krzewów. Bajecznie wygląda twój ogród. ;:138
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30

Post »

Aga oczy przecieram ze zdumienia. Od 01.09. do dziś 60 stron to chyba rekord. Wcześniej na te daty nie zwróciłam uwagi.
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Ula powiem szczerze, że ja jeszcze nie 8-) :lol: na razie bardzo cieszę się piękną jesienią, ponieważ ja uwielbiam z tą niesamowitą paletą barw .....do wiosny zacznę dopiero tęsknić zimą :lol:

Irenko dziękuję :D po długiej zieloności w końcu i u mnie zrobiła się kolorowa , piękna jesień....oby trwała jak najdłużej :D

Zosiu.....bo było tak ślicznie kolorowo, że było co pokazywać.....teraz już będzie coraz mniej, więc i wątek przystopuje 8-) :lol:
x-U-ie
---

Post »

Aguś no sama wiesz, że jeśli miałabym czas - to skorzystałabym z okazji zobaczenia pięknego lasu w barwach jesieni :)
LeroyMerlin
200p
200p
Od: 24 maja 2011, o 14:22

Post »

zwkwiat pisze:Aga oczy przecieram ze zdumienia. Od 01.09. do dziś 60 stron to chyba rekord. Wcześniej na te daty nie zwróciłam uwagi.
Gratuluję AGNESS tylu odsłon :). Ale nic dziwnego. Ogród na zdjęciach wygląda pięknie, a na żywo pewnie jeszcze bardziej zachwyca oczy ;)

Pozdrawiam,
Wojtek - LM
Pozdrawiam, Wojtek
Ekspert Leroy Merlin
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aga tak to jest z tymi jesiennymi kolorami, przychodzą nagle prawie w nocy, rano wstajesz a tu cały ogród płonie lub lśni od czerwieni i żółci. Szkoda tylko że nie potrwa to zbyt długo ale i tak dla takich chwil warto przetrwać te zielone dni. ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13

Post »

łaaaaa :shock: ależ kolorowo ;:138
Aguś pięknie wygladają twoje kompo0zycje...jak ty to robisz że planujesz takie kolotowe nasadzenia ;:224
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Agnieszko, ja planuję zimować wrażliwe chryzantemy w szklarni, nie ogrzewanej, zobaczymy. :roll:
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Aga dzisiaj chyba pierwsza od dawna nocka bez przymrozku była :D jak u Ciebie?
Niestety teraz ogród wymaga podlewania, bo straszna susza.
x-U-ie
---

Post »

I właśnie ta susza mnie doprowadza do szału. Po przymrozkach z 16 października musieli wyłączyć wodę. Teraz pozostały mi baniaki wożone z domu.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”