Filigranowa27 spać poszłam chyba o 1:00 ale musiałam to zrobić jak najszybciej bo jakbym czekała do rana mogłabym już nie mieć co ratować
mniodkowa grudniki w kauflandzie po przecenie, chciałam czerwony ale zostało kilka i miały mało pąków więc zdecydowałam się na jasny róż ale zdrowiej wyglądający
rapunzel no w moim kauflandzie na grudniki promocja i na kaktusy (niewielkie ale za 2,50 )miałam już i kaktusa w ręce ale dostałam kategoryczny zakaz bo wg męża jest już za dużo kwiatów w domu a przecież ja mam jeszcze tyle miejsca
zielono_mi no akurat storczyki w kauflandzie ostatnio drogie po 30 zł

mi maży sie jeszcze mocno bordowy
elcia1974 wiem wiem że peperomki nie lubią mokrych nóg tylko zastanawiam się, bo moje sadzonki które jakiś czas temu ładnie ukorzeniłam miały stale mokro więc nie wiem czy to się tyczy tylko trochę już większych roślinek
Domimika jedna jest bardziej wyciągnięta i ma czerwone kropelki na końcach a druga bardziej zwarta i gruba, zastanawiam się bo coś zielonego trzeciego się pokazało i nie wiem czy torosiczka czy chwast więc trochę poczekam aż podrośnie a pieprz zwykły kuchenny tylko kolorowy a siac można tylko czerwony i trzeba mu zdjąć tą czerwoną skorupkę