Mój pierwszy storczyk
- Mireczek1965
- 200p
- Od: 3 sie 2011, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój pierwszy storczyk
kambodza5, dziękuję. Ma śliczne kwiatki, pierwszy raz widzę tak równe ułożenie na kwiatku kolorów, tak jakby je ktoś celowo pomalował, a jeszcze ten zapach.
. Właśnie studiuję jakie warunki muszę mu stworzyć celem utrzymania go w takiej kondycji i aby wydał następny pędzik z kwiatami.

Mirku masz niezmiernie kochająca żonę
Pozdrów ją od mnie.
Catleya jest fenomenalnie piękna I jeszcze pachnie - cudo

Catleya jest fenomenalnie piękna I jeszcze pachnie - cudo

Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
po pierwsze wielkie brawa dla żony!!!
widać że sobie dobrze sobie zasłużyłeś na takie prezenty 
a kolory ma niesamowite!!!

a kolory ma niesamowite!!!

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mirku cudna ta Twoja katlejka, brawa dla żony za cudne prezenty i zrozumienie Twojej pasji. Mi męża też udało się przekonać do kwiatów, nawet zaczyna rozpoznawać gatunki. 

A przede mną jeszcze długa droga zanim przekonam M, że parapety pomieszczą więcej niż się wydaje na pierwszy rzut oka
Cattleya jest piękna!!

Pozdrawiam,
Renia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=47436" onclick="window.open(this.href);return false;
Renia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=47436" onclick="window.open(this.href);return false;
Mireczku Super nowości od żonki
uściskająś ode mnie
.Szkoda ze mój mąż nie robi mi takich prezentów tylko narzeka ze za duzo tego zielska mam 

Mirku podglądam twój wątek po cichutku już od dluższego czasu, dzisiaj postanowiłam
zostawić ślad po sobie.
Pozazdrościć tak wyrozumiałej i kochającej żony. Wiekie brawa dla niej
Nie często się zdarza że ta druga połowa to hobby tak popiera i wspomaga.
Nowości przepiękne. Niech długo kwitną i pięknie przyrastają.

zostawić ślad po sobie.
Pozazdrościć tak wyrozumiałej i kochającej żony. Wiekie brawa dla niej

Nie często się zdarza że ta druga połowa to hobby tak popiera i wspomaga.
Nowości przepiękne. Niech długo kwitną i pięknie przyrastają.

- Mireczek1965
- 200p
sylki3, rysia13, duduś327, nina1611, kasia74justysp26, dziękuję. Pozdrowienia dla żony przekazałem. Faktycznie żonę mam wyjątkową, takiej drugiej jak to mawiają "ze świecą szukać". Można powiedzieć "Swięty Mikołaj w spódnicy". Spełniła wszystkie moje życzenia, dzięki niej mam odmiany storczyków o których marzyłem. Kochana kobieta.
Bogusz 26, witam Cię w moim wątku i życzę aby Twój M zaraził się miłością do storczyków, to bardzo ważne mieć wspólne zainteresowania.
Alusia61 dziękuję. Ciebie również witam serdecznie w moim wątku. Tak jak napisałem wcześniej wspólne zainteresowania to ważna cecha związku. Żonę mam wyjątkową i naprawdę bardzo wyrozumiałą.

Bogusz 26, witam Cię w moim wątku i życzę aby Twój M zaraził się miłością do storczyków, to bardzo ważne mieć wspólne zainteresowania.
Alusia61 dziękuję. Ciebie również witam serdecznie w moim wątku. Tak jak napisałem wcześniej wspólne zainteresowania to ważna cecha związku. Żonę mam wyjątkową i naprawdę bardzo wyrozumiałą.
Witaj! Zupełnie nie rozumiem dlaczego wcześniej nie zawitałam do Twojego królestwa. Skleroza czy co? W każdym razie przyznać muszę, że po cichutku zazdraszczam Ci zielonych paluszków; mam wrażenie, że Tobie to i plastikowy kij od mopa zakwitnie...
Żonka super babka, ma wyczucie i jakże kobiecy szósty zmysł w realizacji Twoich chciejstw.
Pozdrawiam Was (żonkę, maleństwo i Ciebie) bardzo cieplutko!
Żonka super babka, ma wyczucie i jakże kobiecy szósty zmysł w realizacji Twoich chciejstw.
Pozdrawiam Was (żonkę, maleństwo i Ciebie) bardzo cieplutko!
Pozdrawiam Agnieszka
- Mireczek1965
- 200p
Migrenqa, dziękuję Agnieszko. Uśmiałem się z kija od mopa
. Muszę kiedyś koniecznie spróbować
. Dziękujemy za pozdrowienia, również gorąco pozdrawiamy! 

- tom_mix
- 500p
- Od: 3 sie 2007, o 13:46
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mirku , masz wyjątkowa żonę
Najpierw taka piękna i ogromna Vanda a teraz Cattleyka. Żona ma świetny gust. Ta Cattleya mi się już podoba parę ładnych lat.

Pozdrawiam Tomek
- Mireczek1965
- 200p
tom_mix dziękuję. Wiem Tomku, że jest wyjątkowa, inaczej nie byłaby moją żoną. :P Ciesze się, że jest ze mną i po tym co napisaliście w postach jestem dumny, że mam taką żonę. Dziękuję
Miqrenka, wszyscy Agnieszko mają w awatarze swoje kwiatki więc i ja postanowiłem, że moim będzie kwiat Miltoni, którą podarowała mi żona. Taka mała zmiana.

Miqrenka, wszyscy Agnieszko mają w awatarze swoje kwiatki więc i ja postanowiłem, że moim będzie kwiat Miltoni, którą podarowała mi żona. Taka mała zmiana.
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Potinara zdrowiutka i następny przyrost już duży
może obdarzy Cię znów pięknym, konwaliowym zapachem
ŻONKA

ŻONKA

Oj żeby moja połówka była taka pomysłowa i robiła mi takie niespodzianki 

Pozdrawiam Beata