ten żółciutki szczególnie mi się podoba

Piękne Phalaenopsisy!
 Piękne Phalaenopsisy!   Mam takiego samego jak ten jasno - żółty, bardzo długo już mi kwitnie chyba od maja utrzymuje kwiatki.
 Mam takiego samego jak ten jasno - żółty, bardzo długo już mi kwitnie chyba od maja utrzymuje kwiatki. 
   bo ładne masz falki
 bo ładne masz falki  szkoda, że paskudy się przyplątały
 szkoda, że paskudy się przyplątały  Szczególnie wpadł mi w oko biały z żółta wazką(chyba mam słabość do białych falków)..Co do vandy, fajnie tak obserwować jak maleństwo się rozwija, ale z tego co czytałam to na pierwsze kwiaty u takiej małej vandzi czeka sie ok 5 lat, albo i dłużej...ale sama lubię maleństwa i sadzoneczki(chociaż hodowla małej vandzi to stanowczo nie dla mnie, 5 lat to szmat czasu w moim pojęciu)z miła chęcią będę podglądała jej rozwój u Ciebie jeśli ją zakupisz...
 Szczególnie wpadł mi w oko biały z żółta wazką(chyba mam słabość do białych falków)..Co do vandy, fajnie tak obserwować jak maleństwo się rozwija, ale z tego co czytałam to na pierwsze kwiaty u takiej małej vandzi czeka sie ok 5 lat, albo i dłużej...ale sama lubię maleństwa i sadzoneczki(chociaż hodowla małej vandzi to stanowczo nie dla mnie, 5 lat to szmat czasu w moim pojęciu)z miła chęcią będę podglądała jej rozwój u Ciebie jeśli ją zakupisz...

zakupię agricolle i spróbuję się z nimi rozprawić raz na zawsze
  zakupię agricolle i spróbuję się z nimi rozprawić raz na zawsze  

i oczywiście trzymam kciuki
 i oczywiście trzymam kciuki 

.
.  

obyłam się z nim tak jak należy
 obyłam się z nim tak jak należy   

, jest śliczny!
 , jest śliczny!