Storczykowa kraina Soni :)
- Narine
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 paź 2007, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widać, widać , że lubiszDziękuję za komplementy Fakt lubię robić fotki, ale sprzęt mnie ogranicza poza tym szkoda mi roślin, by je męczyć, jak muszą mi pozować

I 19 storczyków!

Soniu... nie chcę Cię podpuszczać...., ale jak ja bym miała 19, to...20-ty by mnie straaasznie kusił

Storczyki
Witam!!!
Soniu śliczne te Sabotki Ty to masz oko
A ja życzę szybciutko tego 20-stego hehe
Pozdrawiam ciepło.
P.S.Mój pierwszy Sabotek już w całej krasie otworzył pąka i mam teraz dwa kwiatuszki na łodydze ;:26 może niedługo uda mi się wstawić fotkę
Soniu śliczne te Sabotki Ty to masz oko

A ja życzę szybciutko tego 20-stego hehe
Pozdrawiam ciepło.
P.S.Mój pierwszy Sabotek już w całej krasie otworzył pąka i mam teraz dwa kwiatuszki na łodydze ;:26 może niedługo uda mi się wstawić fotkę

Kiedy coś uparcie gaśnie zaufaj iskierce nadziei ~~~~ Pozdrawiam Aga
Moje storczyki
Moje kaktusiki:)
Moje storczyki

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chmara3, wstawiaj fotke szybciutko
widzę ża "nasze" pączki rozwinęły się w tym samym czasie

widzę ża "nasze" pączki rozwinęły się w tym samym czasie

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Storczyki
Jeanne jeśli chodzi o fotki to obiecuje jak nie dziś to postaram się jutro 
A Ty Soniu daj znać jak te Twoje trzy słabeuszki, trzymam za nie kciuki i mam nadzieję, że sie im polepszy

A Ty Soniu daj znać jak te Twoje trzy słabeuszki, trzymam za nie kciuki i mam nadzieję, że sie im polepszy

Moje storczyki
Moje storczyki

no to mam 21
i nowe storczyki dostały nowe osłonki bliźniaczki
ochota była na jeszcze trzy inne storczyki , ale ich stan mnie zaniepokoił i stwierdziłam, że lepiej stopniować sobie przyjemności
Mam kolejnego białego z różowym środkiem, ale każdy ma inny kształt płatków kwiatowych
Chmara3 stan storczykowych pacjentów bez zmian
tzn ten jeden wypuszcza pęd kwiatowy, a dwa pozostałe są chyba w stanie całkowitego uśpienia
ale najważniejsze, że nie marnieją jeszcze bardziej, a kciuki bardzo się im przydadzą 

ochota była na jeszcze trzy inne storczyki , ale ich stan mnie zaniepokoił i stwierdziłam, że lepiej stopniować sobie przyjemności

Chmara3 stan storczykowych pacjentów bez zmian

Wow
nowości piękności brak słów.
Gratuluje
i pozdrawiam

Gratuluje

Moje storczyki
Moje storczyki

postawiłam większość storczyków w dużym pokoju i zamiast w tv patrzę na kwiaty i nie mogę się nimi nacieszyć
Jeanne w LM był szał storczykowy, a z tego co wiem od koleżanki w OBI również wczoraj było pełno ludzi . Trzymam kciuki, byś wróciła z jakimś nowym storczykiem
a mój biały paphiopedilum otwiera pączek, robię mu fotki, więc jak tylko otworzy się cały to wstawię zdjęcia
Zuzalec zapomniałam z wrażenia napisać, że to czekanie na nowy pęd i czas kiedy ten pęd się zamieni w piękne kwiaty to szmat czasu, a ja taka niecierpliwa
chociaż dzięki forum nauczyłam się nie zaglądać codziennie w zakamarki każdego storczyka 

Jeanne w LM był szał storczykowy, a z tego co wiem od koleżanki w OBI również wczoraj było pełno ludzi . Trzymam kciuki, byś wróciła z jakimś nowym storczykiem

a mój biały paphiopedilum otwiera pączek, robię mu fotki, więc jak tylko otworzy się cały to wstawię zdjęcia

Zuzalec zapomniałam z wrażenia napisać, że to czekanie na nowy pęd i czas kiedy ten pęd się zamieni w piękne kwiaty to szmat czasu, a ja taka niecierpliwa