Pierwszego storczyka zakupiłam w czerwcu i tak mnie to zainteresowało, że dziś jestem szczęśliwą posiadaczką 4 pięknych Phalaenopsisów

czym prędzej pędzę po denaturat i zaczynam walkę z wełnowcami
  czym prędzej pędzę po denaturat i zaczynam walkę z wełnowcami    

miniaturka urocza
 miniaturka urocza  

Mam nadzieję, że nam się uda, bo jak na razie liście i korzenie są w dobrej kondycji
  Mam nadzieję, że nam się uda, bo jak na razie liście i korzenie są w dobrej kondycji  

. Życzę powodzenia w walce z wełnowcami.
 . Życzę powodzenia w walce z wełnowcami.
 I tak kilka razy dziennie przeglądam i likwiduję jeżeli coś znajdę.
  I tak kilka razy dziennie przeglądam i likwiduję jeżeli coś znajdę. 

No cóż jedyne co mi pozostanie - to bawić się w detektywa przez kilkanaście lat, ale nawet bez szkodników spoglądałam na moje phale kilka razy dziennie
 No cóż jedyne co mi pozostanie - to bawić się w detektywa przez kilkanaście lat, ale nawet bez szkodników spoglądałam na moje phale kilka razy dziennie  

chyba się zdecyduję na taką malutką vadzie, tylko muszę sobie więcej o niej poczytać
 chyba się zdecyduję na taką malutką vadzie, tylko muszę sobie więcej o niej poczytać  

lecz nie mam ich na zdjęciu, bo odkrycie zaobserwowałyśmy następnego dnia, a ja już nie miałam przy sobie aparatu
  lecz nie mam ich na zdjęciu, bo odkrycie zaobserwowałyśmy następnego dnia, a ja już nie miałam przy sobie aparatu